Webinaarissa 26.4. Nina Mikkonen

Yhtäkkiä – pieninä henkäyksinä
Hetki kerrallaan

Järjestämme tiistaina 26.4. klo 18-19.15 webinaarin, jossa on puhujana julkisuudestakin tuttu Nina Mikkonen. Ninan mies, Timo T. A. Mikkonen, menehtyi viitisen vuotta sitten pitkällisen sairauden uuvuttamana. Webinaarissa Nina Mikkonen avaa kokemuksiaan puolison kuolemasta, sitä edeltäneestä omaishoitajuudesta ja siitä, kuinka selvitä silloin kun elämältä putoaa pohja.

Sisältö

Miten selvitä silloin kun elämältä putoaa silmänräpäyksessä pohja, kun paluuta ei ole? Yhtäkkiä-luennolla käydään läpi puolison vakavan sairastumisen myötä Ninan elämässä alkaneet vaiheet.

Ensin on tavallinen perhe-elämä yhteisine haaveineen. Yhtenä yönä kaikki muuttuu ja pärjätäkseen on mentävä päivittäisellä selviytymistaktiikalla: Unohdettava kaikki haaveet ja päämäärät, joita yhdessä on suunniteltu. Hyvä lapsiperheen arki on määriteltävä uudelleen. Vuosien jälkeen puoliso menehtyy. Miten jokin niin väistämätön on edessä kuitenkin yhtäkkiä ja, kuinka vuosien luopumistyö ei tarkoitakaan, ettei kuolema lopullisuudessaan olisi lohdutonta ja musertavaa. Edessä on taas uudenlaisen arjen opetteleminen. Kuka Nina on tämän kaiken jälkeen?

Ilmoittautuminen

Webinaari on maksuton ja siihen voivat ilmoittautua kaikki työikäiset lesket. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Osallistuminen tapahtuu Zoom-videoyhteyden kautta. Lähetämme sinulle toisen sähköpostin lähempänä tapahtumaa, siinä saat liittymislinkin ja ohjeet Zoom-sovelluksen lataamiseen.

Jos et pääsekään osallistumaan, ilmoitathan siitä meille, jotta vapautamme paikan toiselle osallistujalle! [email protected]

Ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 22.4. klo 15.00

Ilmoittaudu mukaan:
https://q.surveypal.com/2022-kevat-ilmo-webinaari-Nina-Mikkonen