Webinaari: Hyvinvointini lähteillä 19.3.

Mistä kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu ja kuinka siihen voi vaikuttaa? Millaisia tekoja juuri sinä voisit tehdä oman hyvinvointisi eteen? Tule kuulemaan näistä mielenkiintoisista aiheista Hyvinvointipäivän webinaariimme lauantaina 19.3. klo 11.00-13.00. Webinaari sisältää luento-osuuksien lisäksi paljon myös erilaisia käytännön harjoituksia. 

Hyvinvointini lähteillä

Hyvinvointimme lähteille meidät johdattelevat Katri Palpatzis (Fysioterapeutti YAMK, metsämieliohjaaja) ja Marja Liisa Liimatta (Psykoterapeutti, työnohjaaja). Katrin ja Marja Liisan taustoihin ja menetelmiin voit tutustua halutessasi tarkemmin täältä: https://www.hyvaaluonnollisesti.fi/

Mitkä ovat minun hyvinvointini lähteet?/Katri Palpatzis (Fysioterapeutti (YAMK), metsämieliohjaaja)
Tarkastelemme teoriaa ihmisen hyvinvoinnista, mistä tekijöistä se koostuu ja kuinka kaikki asiat vaikuttavatkin kaikkeen hyvinvoinnissamme? Tarvitsemme stressiä selviytyäksemme hengissä, mutta pitkäkestoisena stressi on vaaraksi hyvinvoinnillemme ja terveydellemme. Mitä tapahtuukaan fysiologisesti ja mitä voimme tehdä paremman palautumisen edistämiseksi? Kuinka seuraavan yön petiä ryhdytään petaamaan jo aamusta ja mitä on todistettu luonnon hyvinvointivaikutuksista? Kuinka saadaan vagus-hermo aktivoitumaan ja sitä kautta parasympaattinen hermostomme kertomaan kehollemme; ettei ole mitään hätää, ei ole kiirettä minnekään. Teemme yksilöharjoitteina stressitestin ja hengitysharjoituksen.

Tarinani jatkuu – työskentelyä minäkuvaan, arvoihin ja tulevaisuuteen liittyen/Marja Liisa Liimatta (Psykoterapeutti, työnohjaaja)
Marja Liisan johdolla jatkamme työskentelyä minäkuvaan, arvoihin ja tulevaisuuteen liittyen erilaisten tehtävien ja harjoitteiden avulla. 

Ilmoittautuminen

Webinaari on maksuton ja siihen voivat ilmoittautua kaikki työikäiset lesket. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Hyvinvointipäivään osallistuminen tapahtuu Zoom-videoyhteyden kautta. Lähetämme sinulle toisen sähköpostin lähempänä tapahtumaa, siinä saat liittymislinkin ja ohjeet Zoom-sovelluksen lataamiseen.

Jos et pääsekään osallistumaan, ilmoitathan siitä meille, jotta vapautamme paikan toiselle osallistujalle! [email protected]

Ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 18.3. klo 12.00

Ilmoittaudu mukaan:
https://q.surveypal.com/2022-kevat-ilmo-hyvinvointipaiva-19.3.-virtuaalinen