Vertaistoiminnan koordinaattorin paikka auki

Nuoret lesket ry:n logo.

VERTAISTOIMINNAN KOORDINAATTORIN PAIKKA AUKI

Nuoret Lesket ry hakee vertaistoiminnan koordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen. Meillä saat monipuolisen ja kiinnostavan työtehtävän järjestökentällä, mukavan viiden hengen työyhteisön sekä toimitilat Jyväskylän keskustassa.

Vertaistoiminnan koordinaattori kehittää ja toteuttaa yhdistyksen vapaaehtois- ja vertaistoimintaa yhdessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin kanssa.

Vertaistoiminnan koordinaattori vastaa yhdessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin kanssa:

-yhdistyksen vertaistukitoiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä
-vapaaehtoisten rekrytoinnista, kouluttamisesta, perehdytyksestä ja työnohjauksellisesta tuesta
-vapaaehtoisille suunnattujen materiaalien tuottamisesta
-tapahtumien organisoinnista ja toteutuksesta
-vertaistukitoiminnan ohjaustehtävistä
-viestinnästä vapaaehtoisten suuntaan
-yhteistyöstä erilaisten verkostojen kanssa.

Tehtävässä tarvitaan vahvaa järjestötyön osaamista, vapaaehtoistoiminnan kentän tuntemusta, osaamista vertaistukitoiminnasta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä verkostoitua. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn ja vastuunkantoon, mutta myös hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja. Hakijalta toivotaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja riittävää työkokemusta.

Arvostamme organisointikykyä sekä taitoa käyttää kehittäviä työtapoja- ja menetelmiä. Kokemus yhdistyksen aihealueesta ja/tai sen parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Lisäksi positiivinen työote on eduksi tehtävän hoitamisessa. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Työ sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista.

Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaan. Palkkauksen perusteena on vaativuusryhmä 5.

Hakemukset toimitetaan sähköpostitse: [email protected] 17.2. klo 16 mennessä. Otsikoi sähköpostiviesti HAKEMUS- sanalla ja laita hakemus sekä CV sähköpostin liitteenä. Työhaastattelut toteutetaan viikon 8 aikana, päivämäärillä 23.-24.2.

Työpaikkaan liittyvät mahdolliset puhelintiedustelut: 3.2. klo 15-17, 4.2. klo 9.30-11.30 ja 15.2. klo 15-17 puh: 044 3006477 / toiminnanjohtaja Miia Iivonen.