Järjestösihteerin paikka auki!

Nuoret lesket -yhdistyksen logo.

Etsimme järjestösihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimistollemme. Työ on opintovapaan sijaisuus ja sen kesto on noin kaksi vuotta riippuen työsuhteen alkamisajankohdasta. Meillä saat monipuolisen ja kiinnostavan työtehtävän järjestökentällä, mukavan viiden hengen työyhteisön sekä toimitilat Jyväskylän keskustassa.

Järjestösihteerin työnkuva koostuu pääasiassa erilaisista toimistotehtävistä ja yhdistyksen toiminnan sekä tapahtumien organisoinnista. Hakijalta edellytetään soveltuvaa ammatillista kolutusta tai korkeakoulututkintoa ja riittävää työkokemusta.

Tehtävässään järjestösihteeri vastaa:
-jäsenasioista ja jäsenrekisterin ylläpidosta
-yhteydenpidosta jäseniin ja yhteistyökumppaneihin
-laskutuksen ja pankkiasioiden hoidosta
-tapahtumien organisoinnista ja käytännönjärjestelyistä
-toimitilojen viihtyvyydestä ja juoksevista asioista
-erilaista muista toimistotehtävistä

Lisäksi järjestösihteeri osallistuu:
-viestinnän ja tiedonkeruun tehtäviin
-erilaisten avustushakemusten tekoon ja toiminnan raportointiin
-yhdistyksen tilaisuuksiin ja tapahtumiin yhdessä muiden kanssa

Onnistuminen tehtävässä vaatii kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja. Edellytämme tieto- ja viestintätekniikan osaamista, tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja hyviä organisointitaitoja. Lisäksi arvostamme kokemusta tilaisuuksien järjestämisestä, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä erilaisten ihmisten kohtaamiseen. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Eduksi katsotaan kokemus järjestötyöstä sekä yhdistyksen aihealueesta ja/ tai sen parissa työskentelystä. Työ sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaan. Palkkauksen perusteena vaativuusryhmä 4. Työtehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Hakemuksia otetaan vastaan 31.1.2022 asti. Huomaathan kuitenkin, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Laita hakemus tulemaan sähköpostitse: [email protected] Otsikoi sähköpostiviesti HAKEMUS- sanalla ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV.

Työpaikkaan liittyvät mahdolliset puhelintiedustelut 25.1. klo 14-16, 26.1. klo 10-12 ja 27.1. klo 10-12 puh: 044 300 6477 / toiminnanjohtaja Miia Iivonen