Verkkovertaiset kevät 2022 – Ilmoittaudu mukaan!

Zoomin kautta kokoontuvan Verkkovertaiset -vertaistukiryhmän kevään päivät on nyt julkaistu! Tule sinäkin mukaan!

Ryhmä on tarkoitettu kaikille työikäisenä kumppaninsa menettäneille. Ryhmässä pääset jakamaan ajatuksia saman kokeneiden kanssa. Voit osallistua omalla tavallasi, puhua ja jakaa asioita sen verran kuin itse koet sopivaksi. Vertaistukiryhmässä puhutaan luottamuksella henkilökohtaisista asioista. Ryhmässä on vaitiolovelvollisuus.

Ryhmä kokoontuu kevätkaudella kaikkiaan viisi kertaa. Voit osallistua yhdelle tai useammalle kerralle. Jokaisessa ryhmässä on teema, sekä pieni alustus ohjaajalta. Lisäksi varataan hyvin aikaa vapaalle keskustelulle. Ryhmää ohjaa yhdistyksen vapaaehtoinen vertaistukija Outi.

Ryhmään voit osallistua asuinpaikasta riippumatta ja osallistuminen on maksutonta. Ryhmä toteutetaan Zoom meeting -sovelluksen avulla. Voit osallistua ryhmään tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. 

TULEVAT KERRAT

27.1. KLO 18-19.30
EDESSÄ UUSI VUOSI

Ensimmäinen vuosi / ensimmäiset vuodet leskenä. Mikä on ollut vaikeinta ja mistä saan tukea ja voimavaroja? Käsittelemme ’itse-myötätunnon’ konseptia ja keinoja olla itselleen armollinen vaikeassa elämäntilanteessa. Miltä nyt alkanut vuosi minulle näyttää?

24.2. KLO 18-19.30
TYÖSSÄ/ARJESSA JAKSAMINEN

Leskeytymisen vaikutukset työssä ja arjessa jaksamiseen. Jos olet perheellinen, miten työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen on onnistunut? Oletko saanut työelämästä tukea elämäntilanteeseesi?

17.3. KLO 18-19.30
HYVÄÄ TEKEVÄT HARRASTEET

Oletko käsitellyt puolison menetystä jonkin harrasteen avulla? Oletko saanut voimaa vaikkapa liikunnasta tai tekemällä käsitöitä? Tule mukaan kertomaan, mikä on auttanut sinua käsittelemään menetystäsi.

7.4. KLO 18-19.30
TULEVA PÄÄSIÄINEN JA MUUT JUHLAPYHÄT

Miten vietät tulevaa pääsiäistä? Miten menetyksesi on vaikuttanut juhlapyhien viettoon? Mikä auttaa juhlapyhistä selviytymiseen kumppanin menetyksen jälkeen, onko juhlapyhän vieton merkitys muuttunut menetyksen myötä?

28.4. KLO 18-19.30
MUSIIKIN TERAPEUTTINEN VOIMA

Mikä on voimalaulusi, mihin kappaleeseen liittyy eniten muistoja kumppanistasi? Miten musiikki on auttanut sinua jaksamaan?

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu jokaiselle kerralle erillisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Muistathan laittaa tapaamisen kalenteriisi muistiin, etenkin jos ilmoittaudut varhain. Huomioithan, että ryhmien osallistujamäärä on rajattu maksimissaan 12 henkilöön. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä: [email protected] Ilmoittamalla mahdollisesta peruutuksesta annat tärkeän paikan toiselle sitä tarvitsevalle. Ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti kun osallistujamäärä tulee täyteen tai viimeistään tapaamispäivänä kello 13. Mikäli ryhmä on jo täynnä, voit ilmoittautua peruuspaikalle sähköpostitse [email protected] Ilmoita sähköpostissa nimesi, puhelinnumerosi, leskeytymisajankohta (kk/vvvv). Jos ryhmässä ilmenee peruutuksia, sinuun ollaan yhteydessä tekstiviestillä.

Edessä uusi vuosi to 27.1. kello 18-19.30
Ilmoittautuminen päättynyt

Työssä/arjessa jaksaminen to 24.2. kello 18-19.30
Ilmoittautuminen päättynyt

Hyvää tekevät harrasteet to 17.3. kello 18-19.30
Ilmoittautuminen päättynyt

Tuleva pääsiäinen ja muut juhlapyhät to 7.4. kello 18-19.30
https://q.surveypal.com/2022-kevat-ilmo-verkkovertaiset-7.4.2022

Musiikin terapeuttinen voima to 28.4. kello 18-19.30
https://q.surveypal.com/2022-kevat-ilmo-verkkovertaiset-28.4.2022

Tule sinäkin mukaan <3