Surukonferenssi 21.-22.4.2022 – Hyödynnä edullisempi jäsenhinta!

Surukonferenssi järjestetään 21.–22.4.2022 Tampereella (Tampereen yliopisto, Kalevantie 4). Konferenssin teemana on tällä kertaa Äkillinen kuolema yhteiskunnassamme. Kaksipäiväinen konferenssi sisältää luentoja, tieteellisiä sessioita sekä kokemuspuheenvuoroja. Se kokoaa yhteen niin läheisensä menettäneet kuin surevia työssään kohtaavia ammattilaisetkin. Nuoret Lesket ry:n jäsenet voivat osallistua konferenssiin edullisempaan jäsenhintaan.

Tutustu konferenssin ohjelmaan:
http://www.surut.fi/ohjelma/

Kenelle?

Konferenssi on suunnattu läheisensä menettäneille sekä sosiaali- ja terveydenhoitoalan, opetus – ja kasvatusalan ja seurakuntien työntekijöille ja muille surevia työssään kohtaaville. Konferenssin tavoitteena on lisätä tietoutta surusta ja surevan tukemisesta sekä tuoda esille suomalaista kuolemaan liittyvää tutkimustietoa. Konferenssin kautta halutaan myös tarjota läheisensä menettäneille ja surevia työssään kohtaaville mahdollisuus vuorovaikutukseen.

Hinta

Nuoret Lesket ry:n jäsenet pääsevät osallistumaan konferenssiin alennettuun hintaan:
2pv/115 € (norm. 230€)
1pv/70 € (norm. 140€)

Osallistumismaksu sisältää konferenssin ohjelman ja jaettavat materiaalit, ohjelmaan merkityt kahvitauot ja lounaat sekä elokuvanäytöksen. Alennushintaan jäsenet ja opiskelijat -kategorian kautta voivat osallistua surujärjestöjen jäsenet, opiskelijat, esittelypöydän varaajat, työttömät sekä eläkeläiset.

Ilmoittautuminen

Konferenssiin ilmoittautuminen tapahtuu konferenssin nettisivuilla ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautuminen päättyy 14.4.2022.

Ilmoittaudu mukaan:
http://www.surut.fi/ilmoittautuminen/

Huom! Mikäli olet Nuoret Lesket ry:n jäsen, muista valita ilmoittautumisen yhteydessä tarjolla oleva edullisempi jäsenhinta