Liity jäseneksi nyt – maksa vasta ensi vuonna!

ÄLÄ JÄÄ YKSIN – TULE MUKAAN NUORTEN LESKIEN YHTEISÖÖN! YHDISTYS TARJOAA VERTAISTUKEA JA NEUVONTAA PUOLISONSA MENETTÄNEILLE

Nyt kannattaa tulla mukaan toimintaamme! Meillä on parhaillaan menossa jäsenkampanja. Kun liityt yhdistyksen jäseneksi 1.11.-31.12.2021 välisenä aikana, saat loppuvuoden jäsenyyden ilmaiseksi ja maksat vasta tammikuussa vuoden 2022 jäsenmaksun! Lisäksi kaikkien kampanja-aikana jäseneksi liittyneiden kesken arvotaan kolme yhdistyksen logolla varustettua kangaskassia.

Jäsenmaksu vuonna 2022 on 20 euroa. Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki ennen eläkeikää kumppaninsa menettäneet. Jäsenistöömme kuuluu monenlaisia leskiä aina parikymppisistä eläkeikää lähestyviin. Myöskään kumppanisi kuolintavalla tai parisuhteen muodolla ei ole merkitystä, jäseneksi ovat tervetulleita niin avioliitosta, avoliitosta kuin seurustelusuhteestakin leskeytyneet.

Jäsenyys kannattaa!

Yhdistyksen jäsenenä olet osa lämmintä ja vahvaa nuorten leskien yhteisöä! Samalla saat erilaisia etuja kuten yhdistyksen jäsenlehden, leskioppaan ja lapsioppaan, ilmaisen lakineuvontapalvelun sekä edullisemmat jäsenhinnat yhdistyksen tapahtumiin. Lisäksi edistät myös muiden puolisonsa menettäneiden tuen saantia.

Liity jäseneksi:

https://nuoretlesket.fi/liity-jaseneksi/