Hae mukaan leskiperheiden tuetuille lomille!

Haku Maaseudun terveys- ja lomahuollon tuetuille lomaviikoille on nyt avautunut! Tarjolla on kaksi leskiperheille suunnattua lomaa:

25.7.-30.7.2022 Kuntoutuskeskus Kankaanpää (hakuaika päättyy 25.4.2022)
31.7.-5.8.2022 Rokua Health & Spa (hakuaika päättyy 1.5.2022)

Voimaa vertaisuudesta- lomien tavoitteena on, että lomalaiset virkistyvät, tapaavat toisia samassa tilanteessa olevia sekä saavat vertaistuen ja lomaohjelman kautta voimavaroja arkeen. Lomalla on mahdollisuus osallistua ohjattuihin toimintatuokioihin oman jaksamisen ja toimintakyvyn mukaisesti. Lapsiperheiden lomilla ohjelma sisältää perheenjäsenten yhteistä tekemistä, eri-ikäisille lapsille suunnattua toimintaa, vanhemmille suunnattuja ryhmäkeskusteluja sekä mahdollisuuden 4 x lapsiparkkiin perheen 1-3 v. lapsille.

Lomien omavastuuosuus on aikuisilta ja 17 vuotta täyttäneiltä 20 €/vrk. Alle 17-vuotiailta ei veloiteta omavastuuosuutta. Lomilla on täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) sekä majoitus perhekoon mukaisissa huoneissa/huoneistoissa.

Lisätietoja ja hakulomakkeet löytyvät MTLH:n sivuilta:
https://mtlh.fi/lomatarjonta/erityisryhmille/hae-oman-kohderyhmasi-lomaa/nuoret-lesket-ry/