Verkkovertaiset palaa tauolta – Vertaistukea videoyhteyden välityksellä!

Keväällä runsaan osallistujamäärän kerännyt Verkkovertaiset -vertaistukiryhmä starttaa jälleen!

Ryhmä on tarkoitettu kaikille työikäisenä kumppaninsa menettäneille. Ryhmässä pääset jakamaan ajatuksia saman kokeneiden kanssa. Voit osallistua omalla tavallasi, puhua ja jakaa asioita sen verran kuin itse koet sopivaksi. Vertaistukiryhmässä puhutaan luottamuksella henkilökohtaisista asioista. Ryhmässä on vaitiolovelvollisuus.

Ryhmä kokoontuu ennen joulua kaikkiaan kolme kertaa. Voit osallistua yhdelle tai useammalle kerralle. Jokaisessa ryhmässä on teema, sekä pieni alustus ohjaajalta. Lisäksi varataan hyvin aikaa vapaalle keskustelulle. Ryhmää ohjaa yhdistyksen vapaaehtoinen vertaistukija Outi.

Ryhmään voit osallistua asuinpaikasta riippumatta ja osallistuminen on maksutonta. Ryhmä toteutetaan Zoom meeting -sovelluksen avulla. Voit osallistua ryhmään tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. 

Tulevat kerrat

21.10.2021, klo 18-19.30
Kokonaisvaltainen suru

Kuinka sinun elämäsi on muuttunut leskeytymisen myötä? Oletko saanut tukea? Tänä torstaina keskustelemme surusta ja elämäntilanteen tuomasta kokonaiskuormituksesta

18.11.2021, klo 18-19.30
Jaksaminen ja voimavarat

Miten jaksat tällä hetkellä? Mitkä asiat tuovat energiaa ja voimaa arkeesi?

9.12.2021, klo 18-19.30
Kun joulusta tulee erilainen

Mitä ajatuksia ja tuntemuksia joulunaika sinussa herättää? Miten joulua vietetään ja kenen kanssa? Annamme luvan omannäköiseen jouluun ja mietimme miten leskeytymisen myötä perinteet muuttuvat. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu jokaiselle kerralle erillisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Muistathan laittaa tapaamisen kalenteriisi muistiin, etenkin jos ilmoittaudut varhain. Huomioithan, että ryhmien osallistujamäärä on rajattu maksimissaan 10 henkilöön. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä: [email protected] Ilmoittamalla mahdollisesta peruutuksesta annat tärkeän paikan toiselle sitä tarvitsevalle. Ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti kun osallistujamäärä tulee täyteen tai viimeistään tapaamispäivänä kello 14. Mikäli ryhmä on jo täynnä, voit ilmoittautua peruutussijalle sähköpostitse [email protected] Ilmoita sähköpostissa nimesi, puhelinnumerosi, leskeytymisajankohta (kk/vvvv). Jos ryhmässä ilmenee peruutuksia, sinuun ollaan yhteydessä tekstiviestillä.

Kokonaisvaltainen suru to 21.10. kello 18-19.30
https://q.surveypal.com/verkkovertaiset-21.10.21

Jaksaminen ja voimavarat to 18.11. kello 18-19.30
https://q.surveypal.com/verkkovertaiset-18.11.21

Kun joulusta tulee erilainen to 9.12. kello 18-19.30
https://q.surveypal.com/verkkovertaiset-9.12.21

Tule sinäkin mukaan <3