Tapahtuma: Kuinka tukea hyvinvointia haasteiden keskellä – näin hellit mieltä ja kehoa yksinkertaisilla askeleilla 20.11.2021, Tampere

Kuinka sinä voit tukea omaa hyvinvointiasi haastavan elämäntilanteen keskellä? Entä kuinka tukea unta ja palautumista parhaalla mahdollisella tavalla? Tule kuulemaan näistä mielenkiintoisista aiheista 20.11. järjestettävään Leskien Hyvinvointipäivään Hotel Laplandiin Tampereelle (Yliopistonkatu 44, 33100 Tampere). Päivän päätteeksi on mahdollisuus jatkaa iltaa vapaamuotoisesti yhteisessä jatkopaikassa.

Luento: Kuinka tukea hyvinvointia haasteiden keskellä – näin hellit mieltä ja kehoa yksinkertaisilla askeleilla

Mitkä ovat tieteen silmissä ajantasaisimmat ja simppeleimmät työkalut henkisen ja fyysisen kestävyyden tueksi? Kuinka tukea unta ja palautumista biologisen rytmin ja valon avulla? Miten saavuttaa optimaalinen hormonitoiminta auttamaan palautumista ja unta?

Näistä teemoista tulee meille puhumaan kokenut hyvinvointivalmentaja Ossi Valpio. Opit Ossin kanssa ymmärrettävässä muodossa tarjoiltuja keinoja vuorokausirytmin säätelyyn, hormonitoiminnan optimoimiseen ja palautumisen tehostamiseen. Luvassa yhdistelmä ajantasaista tiedettä, toimintaa ja yhdessä oppimisen riemua!

Ohjelma ja aikataulu
11.00-12.30 Luento
12.30-13.30 lounas
13.30-15.00 luento jatkuu
15.00-16.00 päätöskahvit

Luennoitsijan terveiset

Heippa! Olen hyvinvointivalmentaja Ossi Valpio. Mun intohimonani on auttaa ihmisiä voimaan paremmin ymmärtämällä ihmisen käyttöopasta. Käytän aikaani erittäin paljon tutkimalla hyvinvointiin liittyvää ajantasaista tiedettä. Rakastan testata tehokkaiksi todennettuja tapoja, työkaluja ja menetelmiä. Tervetuloa pohtimaan omaa hyvinvointia ja ihmettelemään ihmisestä löytyviä ihmeitä kanssani!

Hinta

Tapahtuman osallistumismaksu on 20€. Tällä hinnalla voivat ilmoittautua kaikki työikäisenä kumppaninsa menettäneet. Hinta sisältää luennon, lounaan ja päätöskahvit.

Huom! Vasta omavastuuosuuden maksaminen vahvistaa paikkasi tapahtumassa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Paikkoja on rajallinen määrä, suljemme ilmoittautumisen, kun osallistujamäärä tulee täyteen/ viimeistään ke 10.11.2021.

Ilmoittaudu mukaan:
https://q.surveypal.com/hyvinvointipaiva-TRE-20.11.21