Haku auki: Minun elämäni -viikonloppu pidempään leskenä olleille 22.-24.10.2021

Minun elämäni -viikonloppu järjestetään 22.-24.10.2021 Kylpylä-hotelli Peurungassa, Laukaassa. Viikon­loppu on suunnattu leskille, joilla on kulunut leskeytymisestä jo useampi vuosi. Viikonloppu tarjoaa mahdollisuuden tarkastella omaa elämää sekä tutustua itseen ja omiin tarpeisiin. Viiko­lopun aikana pohdimme muun muassa sitä, mikä omassa elämässä tuntuu toimivalta ja mitkä asiat vahvistavat hyvinvointia. Suuntaamme ajatuksia myös tuleviin tavoitteisiin sekä etsimme yhdessä keinoja elämän haasteisiin. Viikonlopun ohjaa Hannele Arvekari (terapeutti, TtM), mukana viikonlopussa myös yhdistyksen työntekijä. Viikonloppu alkaa perjantaina klo 17-18 majoittumisella ja ruokailulla ja loppuu sunnuntaina klo 14 mennessä.

Viikonloppu perustuu Yvonne Dolanin kehittämään pieni askel -terapeuttiseen ryhmämalliin. Viikonlopun aikana tarkastellaan omaa elämää keskittyen tähän päivään ja tulevaisuuteen. Viikonlopussa pohditaan seuraavia teemoja: Mikä elämässä tuntuu hyvältä ja toimivalta ja mitkä asiat vahvistavat hyvinvointia. Ovatko jotkin omat ajatusmallit ja toimintatavat itselle haitallisia. Pohditaan omia tavoitteita tulevaisuudessa, etsitään keinoja elämän haasteisiin ja tutustutaan itseen ja omien tarpeiden huomioimista.

HINTA

Viikonlopun omavastuu on yhdistyksen jäsenille 125€, ei-jäsenille 140€. Kaikki osallistujat majoittuvat yhden hengen huoneissa. Viikonlopun aikana on täyshoito, mutta matkakuluista jokainen vastaa itse.

HAKEMINEN:

Haku viikonloppuun tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 12.9.2021, tiedon valinnoista ilmoitamme sähköpostitse viikolla 37. Samassa sähköpostissa saapuvat maksutiedot, tarkempi ohjelma ja ajo-ohjeet kohteeseen.

Viikonlopun osallistujamäärä on koronarajoitusten vuoksi lähtökohtaisesti rajattu kymmeneen. Jos tilanne muuttuu tiedotamme kaikkia ilmoittautuneita ja mahdollisesti vapautamme paikkoja varasijoilta. Tiedotamme mahdollisista muutoksista 8.10.2021. On myös mahdollista, että viikonloppu joudutaan perumaan lyhyelläkin varoitusajalla koronatilanteesta johtuen.

Hae mukaan:
https://q.surveypal.com/2021-syksy-haku-minun-elamani-22.10.-Peurunka