Syksyn 2021 lakineuvonnan ajat julkaistu

Onko sinulla mielessäsi joku leskeyteen liittyvä lainopillinen asia, johon haluaisit vastauksen? Syksyn lakineuvonnan ajankohdat on nyt julkaistu!

Ilmainen neuvontapuhelu on suunnattu Nuoret Lesket ry:n jäsenille ja tarkoitettu sellaisten yleisluontoisten asioiden ja kysymysten selvittämiseen, joihin lakimies voi vastata puhelimitse ilman asiakirjoihin tutustumista

Syksyn lakineuvonta ajat:

ti 24.8. klo 18-20
ti 28.9. klo 18-20
ti 26.10. klo 18-20
ti 30.11. klo 18-20

Näin käytät lakineuvontapalvelua

Laita sähköpostiviestiä yhdistykselle: [email protected] ja kerro lyhyesti mitä aihetta kysymyksesi koskee. Saara välittää puhelinnumerosi ja puhelun aiheen lakimies Saara Tuularille, joka soittaa sinulle sovittuna päivänä klo 18-20 välillä. (Puhelinnumero ei ole käytössä muuna ajankohtana.)