Haku auki: Leskiperheiden vertaistukiviikonloppu 24.-26.9.2021

Yhdessä suru on kevyempi kantaa <3 Leskiperheiden vertaistukiviikonloppu järjestetään 24.9.-26.9.2021 Kiipulassa (Sahanmäki 27, 14200 Turenki). Viikonlopun tavoitteena on tarjota leskiperheille vertaistukea ja etsiä yhdessä voimavaroja arkeen. 

KENELLE?
Viikonloppuun voivat hakea mukaan kaikki toisen vanhemman menetyksen kokeneet perheet. Vertaistukiviikonloppuun osallistuttaessa toisen vanhemman kuolemasta on hyvä olla kulunut vähintään puoli vuotta. Etusijalla valinnoissa ovat he, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet Nuoret Lesket ry:n vertaistukiviikonloppuihin.

SISÄLTÖ
Vertais­tuki­viikolopussa etsimme yhdessä voimavaroja arkeen ja saamme vertaistukea muilta saman­kokeneilta. Aikuisten ryhmän lisäksi myös lapsille/nuorille on viikonlopussa omat ammatillisesti ohjatut, ikätasoiset ryhmät, joissa käsittelemme vanhemman menetystä sekä etsimme voimavaroja ja selviytymiskeinoja toiminnallisin menetelmin. Aivan perheen pienimmille on järjestetty lastenhoito. 

HINTA
Viikonlopun omavastuuosuus täysihoidolla on 65€/aikuinen, 30€/lapsi, nuori. Alle 2-v. ilmaiseksi. Matkakulut jokainen kustantaa itse. 

HAE MUKAAN:

Haku sulkeutunut

Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 8.8.2021. Tiedon valinnoista ilmoitamme sähköpostitse viikolla 33. Samassa sähköpostissa saat tapahtuman maksutiedot, ohjelma ja ajo-ohjeet kohteeseen. Viikonloppuun valittuihin otetaan yhteyttä lasten asioihin liittyen ennen tapahtumaa.