Kenet sä menetit? -Vertaisviikonloppu 16–22-vuotiaille läheisen menettäneille nuorille

Hei sinä 16-22 -vuotias nuori, joka olet menettänyt läheisesi.Tule mukaan viikonloppuun, jossa saat mahdollisuuden puhua omista kokemuksistasi ja voit osallistua yhteiseen toimintaan. Viikonloppu sisältää paljon elämyksellistä tekemistä ja ulkoilua luonnossa. Tarkempi ohjelma mietitään yhdessä osallistujien kanssa. Voit osallistua toimintaan sen verran kuin itsestä tuntuu sopivalta.

Ohjaajina ovat surujärjestöjen työntekijät sekä vertaiset, jotka ovat itsekin menettäneet läheisen nuorena. Viikonloppu on osallistujille maksuton. Etusijalla ovat ensimmäistä kertaa osallistuvat.Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin, mutta viikonloppu alkaa perjantai-iltana yhteisellä ohjelmalla ja päättyy sunnuntaina iltapävällä.

Ilmoittaudu osoitteessa: 
https://q.surveypal.com/Nuoret-Varala-2021/

Jätä hakemuksesi pian, sillä paikkoja on rajoitettu määrä. Suljemme haun kun ryhmä tulee täyteen/ viimeistään 31.8.Ohjaaja on sinuun yhteyksissä viimeistään hakuajan päätyttyä. Jos joudut perumaan osallistumisesi, ilmoitathan siitä sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]
Nuorten viikonlopun järjestävät Nuoret Lesket ry, Surunauha ry, Huoma ry ja KÄPY ry.Tervetuloa mukaan!