Haku auki: Sinustako kokemusasiantuntija

Hae mukaan kokemusasiantuntijakoulutukseen!

Haluaisitko sinä ryhtyä vapaaehtoiseksi kokemusasiantuntijaksi? Oletko kiinnostunut tekemään yhteistyötä surevia työssään kohtaavien ammattilaisten kanssa? Surevan kohtaaminen -hankkeen kokemusasiantuntijakoulutus surujärjestöjen jäsenille järjestetään maaliskuussa.

Surevan kohtaaminen -hankkeen koulutetuilla kokemusasiantuntijoilla on omakohtainen kokemus läheisen menettämisestä. Kokemusasiantuntijat vierailevat esimerkiksi sairaaloissa, neuvoloissa, poliisi- ja pelastuslaitoksilla sekä seurakunnissa tai eri alojen oppilaitoksissa. Vierailulla he kertovat omista kokemuksistaan ja jakavat myös yleistä tietoa surevan kohtaamiseen liittyvistä asioista.

Seuraavan koulutuksen ajankohta

Seuraava koulutus järjestetään 18.–19.9.2021 Varalan urheiluopistolla (Varalankatu 36, 33240 Tampere) Tampereella. Koulutuspaikassa on täysihoito ja majoitus tapahtuu kahden hengen huoneessa. Koulutukseen osallistuminen on maksutonta. Huom! Mikäli koronatilanne aiheuttaa vielä syksyllä kokoontumisrajoituksia, järjestetään koulutus verkkototeutuksena.

Koulutukseen osallistuvalta toivomme, että omasta menetyksestä on kulunut aikaa vähintään vuosi. Koulutukseen mahtuu 30 osallistujaa. Pyrkimyksenä on kouluttaa kokemusasiantuntijoita kaikista hankkeessa mukana olevista järjestöistä (Nuoret Lesket ry, Huoma ry, KÄPY ry ja Surunauha ry).

Hakuaika päättyy 31.5.2021. Hankkeen työntekijä haastattelee hakijat vielä puhelimitse ennen lopullista koulutukseen valintaa kesäkuun alussa. Valinnat pyritään tekemään kesäkuun loppuun mennessä.

Ilmoittaudu mukaan:
https://surevankohtaaminen-lv.creamailer.fi/survey/m24yi6qsnjsq7

Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja kerromme koulutuksesta lisää, joten olethan rohkeasti yhteydessä!

Ystävällisin terveisin,
Ulla Tuunanen, [email protected], puh. 050 5670352) ja
Nelly Rauhala, [email protected], puh. 045 6422 458

Surevan kohtaaminen -logo.