Tulevaisuuden Visiokartta – vertaistuellinen työpaja

Uskallatko tarttua kiinni unelmiisi? Ilmoittaudu mukaan leskille suunnattuun Visiokartta -työpajaan!

Visiokartta -työpaja järjestetään toukokuussa ja se koostuu kahdesta eri tapaamiskerrasta (la 15.5. ja la 22.5.) sekä niiden välissä tehtävästä itsenäisestä työskentelystä. Tapaamiset toteutetaan etänä Zoomin välityksellä, joten siihen voi osallistua paikkakunnasta riippumatta.

Sisältö

Tässä työpajassa teemme omasta onnellisuudesta ja tulevaisuuden suunnittelusta konkreettista ja näkyvää. Tehostamme visiokarttatyöskentelyä kokeilemalla yhdessä erilaisia NLP- ja Mindfulness- tekniikoita, jotka auttavat mm. purkamaan oman mielen rajoittavia uskomuksia. Luvassa hauskoja ja inspiroivia hetkiä oman tulevaisuuden parissa! Työpajan ohjajana toimii Riikka Lausniemi (PT, hyvinvointivalmentaja). Mukana toteutuksessa myös yhdistyksen työntekijä ja vertaistukija Johanna Niskanen.

Ensimmäinen tapaaminen (15.5 klo 15.00-17.00)

Ensimmäinen tapaaminen alkaa tutustumisella: voit sinulle sopivalla tavalla jakaa ja kertoa, miksi olet mukana tällä kurssilla ja millaisia odotuksia ja toiveita sinulla on kurssin sisällölle. Tämän jälkeen käymme Riikan opastuksella visiokarttamenetelmän pariin:  Mikä on visiokartta, kuinka se toimii, missä sen voima piilee? Saat konkreettiset ja helposti toteutettavat ohjeet & ideat itsenäistä visiokarttatyöskentelyä varten. 

Toinen tapaaminen (22.5 klo 15.00- 17.00)

Jaamme ryhmässä ajatuksia ja kokemuksia siitä, millainen kokemus oman visiokartan rakentaminen oli, mitä ajatuksia se herätti? Halutessasi voit kertoa omasta kartastasi tai näyttää vaikka osan siitä ryhmälle. Kartta on kuitenkin henkilökohtainen, voit jakaa sen verran kuin itsestä tuntuu hyvältä. Kartan tekeminen on matka itseesi, unelmiisi ja juuri sinun näköiseen tulevaisuuteen!

Hinta

10€ Nuoret Lesket ry:n jäsenet 
15€ ei-jäsenet

Ilmoittautuminen

Ilmoittautua voivat kaikki työikäiset lesket. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta.

Ilmoittautumislinkki:
https://q.surveypal.com/Tulevaisuuden-visiokartta-2021

Ohjaajan terveiset

Riikka Lausniemi

Hei, olen visiokarttakurssin ohjaaja ja hyvinvointivalmentaja/personal trainer Riikka. Olen luotsannut ihmisiä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia jo yli 15 vuoden ajan. Visiokarttakursseja olen ohjannut kuusi vuotta. Olen toteuttanut yhdessä Johannan kanssa kaksi kurssia Nuoret Lesket ry:llä ja olemme saaneet metodin toimivuudesta positiivista palautetta. Uskalla siis rohkeasti mukaan -lupaan, että mukaasi tarttuu toivoa ja iloa!

 

Vertaiskokemus

Johanna Niskanen

Olen Johanna Niskanen, yhdistyksen työntekijä ja vertaistukija. Olen myös mukana toteuttamassa toukokuun visiokarttakurssia Riikan kanssa.

Minulla on kokemus visiokartan tekemisestä Riikan ohjauksessa ja oman kokemukseni mukaan kartta todella toimii! Olen tehnyt kaksi karttaa, ensimmäisen vähän pienemmillä, toisen jo suuremmilla unelmilla… Kartat myös kuvastavat hyvin askeleitani elämässä eteenpäin.

Meillä kumppanin menettäneillä voi olla haastavaa ajatella omaa tulevaisuutta ja unelmia, tai se voi tuntua ihan mahdottomalta. Kuitenkin meillä on oikeus omiin unelmiin! Tule rohkeasti mukaan! Saatat yllättyä, kuinka mukavaa kartan tekeminen voi olla