Maaret Kallion Voimana toivo -verkkokurssi nyt etuhintaan!

Nuoret Lesket ry tarjoaa Maaret Kallion Voimana toivo -verkkokurssin nyt etuhintaan työikäisille leskille. Kurssin normaalihinta on 149€, mutta kun ilmoittaudut siihen meidän kauttamme, on hinta yhdistyksen jäsenille vain 69€ ja ei -jäsenille 99€. Kurssin kesto on kuusi viikkoa ja se sisältää luentojen ja videoharjoitusten lisäksi erillisen tulostettavan työkirjan, joka tarjoaa lisämateriaalia ja jää osallistujan käyttöön. Videoitu kurssimateriaali on osallistujan käytössä kahden kuukauden ajan aloituspäivästä alkaen. Lisäksi Nuoret Lesket ry:n Voimana toivo -kurssilaisille on tarjolla oma yksityinen Facebook -ryhmä.

Kurssin aloituspäivämäärä on torstaina 15.4., joilloin saat ensimmäisen Voimana toivo-materiaalin sähköpostiisi. Tämän jälkeen uudet kurssimateriaalit ilmestyvät viikottain, kuuden viikon ajan. Kurssimateriaalit ja facebook-ryhmä ovat käytössäsi vielä kaksi viikkoa kurssin päättymisen jälkeen, eli 10.6.2021 asti.

Verkkokurssin sisältö

Voimana toivo -verkkokurssi kutsuu Sinut kuuden viikon ajaksi pohtimaan hyvää elämää sekä toipumista toivon näkökulmasta käsin. Kurssi tarjoaa syvälliset luennot mielen ja hyvän elämän keskeisistä teemoista sekä konkreettisia harjoituksia oman mielen tutkimiseksi ja toivon vahvistamiseksi. Verkkokurssi on sinulle, joka haluat tavoittaa ja vahvistaa toivoa hyvän elämän kompassina sekä vaikeista ajoista toipumisen tukena.

Kurssin yhteydessä käytössäsi on myös Voimana toivo – fb-ryhmä. Ryhmä on yksityinen, liittymiskutsu lähetetään vain Nuoret Lesket ry:n Voimana toivo-kurssilaisille. Facebook-ryhmässä sinulla on mahdollisuus saada vertaistukea sekä jakaa ajatuksia liittyen Voimana toivo-kurssiin. Saat kutsun Facebook- ryhmään sähköpostitse, kun kurssi alkaa.

Voit tutustua tarkemmin kurssin sisältöön Maaret Kallion omillla sivuilla. HUOM! Tarjoushinnat ovat voimassa vain Nuoret Lesket ry:n kautta eli mikäli haluat osallistua tähän tarjoamaamme edullisempaan hintaan, niin palaathan täyttämään ilmoittautumislomakkeen sivuillemme.

Kurssin kuvaus Maaret Kallion sivuilla:
https://maaretkallio.com/tuote/voimana-toivo-verkkokurssi/

Maaret Kallio on kouluttajapsykoterapeutti ja tietokirjailija.

Hinta

Kurssin normaalihinta olisi 149€, mutta yhdistys haluaa tarjota sen työikäisille leskille edullisempaan hintaan. Ilmoittautumalla yhdistyksen kautta säästät 50-80 euroa riippuen siitä oletko yhdistyksen jäsen. Huom! etuhinnat koskevat vain leskiä.

Hinnat leskille:
69€ ( Nuoret Lesket ry:n jäsen)
99€ (ei-jäsen)

Huom. yhdistyksen jäsenyys maksaa 20€/vuosi, joten mikset kokeilisi jäsenyyttä! 🙂 Voit liittyä jäseneksi ilmoittautumislomakkeen yhteydessä!

Ilmoittaudu

Mukaan kurssille voivat ilmoittautua kaikki työikäiset kumppaninsa menettäneet. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevaan lomakkeen kautta. Täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen, saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Kaikki osallistujat aloittavat kurssin samanaikaisesti 15.4., jolloin ensimmäiset kurssimateriaalit ilmestyvät sähköpostiisi.

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT 8.4.