Puhelintukea tarjolla!

Haluaisitko jutella ja jakaa ajatuksia toisen kumppaninsa menettäneen kanssa? Toinen leski ymmärtää usein parhaiten, mitä kumppanin menetys tarkoittaa ja mitä asioita leskeytynyt joutuu kohtaamaan ja käsittelemään. Vertais­tuki­puhelussa näitä aiheita voi jakaa ja saada tukea toiselta saman kokeneelta. Vertaistuki antaa toivoa suuren menetyksen jälkeen.

Yhdistyksen kouluttamat puhelinvertaiset ovat itsekin kumppanin menetyksen kokeneita ja keskustelut käydään aina luottamuksellisesti. Puhelukertoja voi olla yksi tai usempia riippuen tarpeestasi. Ota rohkeasti yhteyttä, älä jää yksin! <3

”Kuka olisi voinut minua paremmin ymmärtää kuin toinen saman kokenut. Tukea sain muualtakin, mutta häneltä saatoin kysellä omakohtaisista kokemuksista ja tunteista. Häntä on helpoin uskoa, kun hän sanoo että kyllä tästä surusta toipuu”
– puhelintukea saanut leski

HALUAISITKO SAADA VERTAIS­TUKI­PUHELUN?

Mikäli haluat tukipuhelun, lähetä tekstiviesti ”TUKIPUHELU” numeroon 044 056 5542 tai käy täyttämässä yhteydenottolomake täällä. Sinulle soitetaan noin viikon kuluessa. Vertaistukipuhelu on maksuton.

Kädet näppäilevät kännykkää.