Haastavan elämäntilanteen työkalupakki -webinaari 25.11.2020

Kiinnostaako sinua hermoston toiminta, itsesäätelytekniikat ja niiden vieminen käytännön tasolle? Tule kuulemaan aiheesta maksuttomaan webinaarimme Haastavan tilanteen työkalupakki – Palaudu ja rentoudu itsesäätelyn avulla.

Työikäisille leskille suunnattu Webinaari järjestetään 25.11. klo 18-19.30 (kesto 1,5h). Toteutus tapahtuu Zoomin kautta, joten osallistumaan pääset mukavasti vaikkapa omalta kotisohvalta.

Sisältö

Millaisia keinoja voi käyttää hermoston rauhoittamiseen kuormittavassa tilanteessa? Kuinka keholle ja mielelle voi luoda lepohetkiä arjen keskellä?
Mikä on ominaista superpalautujille ja voiko meistä kaikista tulla sellaisia?

Näistä aiheista meille kertoo Hanna Markuksela, psykologi, kehollisen painotuksen traumapsykoterapeutti, tietokirjailija ja ravintovalmentaja.

Opimme uutta hermoston toiminnasta, itsesäätelytekniikoista ja viemme opit yhdessä käytäntöön.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi. Osallistumislinkki lähetetään sinulle ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen lähempänä tapahtumaa.

Paikkoja on rajallinen määrä, mikäli et pääsekään osallistumaan, ilmoitathan siitä meille sähköpostitse ([email protected]), niin vapautamme paikan toiselle osallistujalle! Ilmoittautua voit maanantaihin 23.11. asti.

Kenelle?

Webinaariin voivat osallistua vain kumppanin menettäneet. Osallistuminen ei vaadi yhdistyksen jäsenyyttä, webinaari on maksuton kaikille kumppanin menettäneille.

Ilmoittaudu
https://q.surveypal.com/haastavan-tilanteen-tyokalupakki

Tervetuloa Webinaariin!