Hyvinvointipäivän webinaari 14.11.

Haluatko löytää omat yksilölliset voimavarasi? Entä kiinnostaako sinua värien ja pukeutumiset salat? Tule kuulemaan näistä mielenkiintoisista teemoista leskien hyvinvointipäivään 14.11. klo 12 alkaen. Hyvinvointipäivä järjestetään virtuaalisesti Zoomin kautta, joten sinne on helppo osallistua mukavasti vaikkapa omalta kotisohvalta. Osallistuminen on yhdistyksen jäsenille maksutonta, muille 10€.

Ilmoittaudu nyt, paikkoja on rajallinen määrä!

Ohjelma ja aikataulu

12.00-13.30 Löydä omat voimavarasi – Petteri Salonen
13.30-14.00 Tauko
14.00-15.30 Värit ja pukeutuminen – Maarit Orell
15.30 -> mahdollisuus jäädä juttelemaan vapaamuotoisesti luentojen jälkeen.

(pienet muutokset aikataulun sisällä vielä mahdollisia)

Aamupäivän työskentelyn tavoitteena on selvittää omat yksilölliset ja piilevät voimavarat. Menetelmä toteutetaan parihaastatteluna. Kaikille osallistujille taataan hymy huulille ja syvempi itsetuntemus.
– Petteri Salonen, ratkaisukeskeinen terapeutti, työnohjaaja, uusperheneuvoja.

Väreillä on vahva vaikutus mielen hyvinvointiin, niiden avulla pystyt vaikuttamaan jopa olotilaasi. Värit voivat rauhoittaa, rohkaista ja piristää. Mitkä värit kutsuvat nyt? Mitkä värit sopivat sinulle pukeutumisessa?  Entäpä millaiset vaatteet sopivat parhaiten vartalotyypillesi? Näiden teemojen pariin meidät johdattelee tekstiili- ja muotialan opettaja & pukeutumisen kouluttaja Maarit Orell.


Hinta

Jäsenille: ILMAINEN
Ei-jäsenet: 10 e

Tiesithän että Suomen nuoret lesket ry:llä on parhaillaan käynnissä kampanja: liity jäseneksi nyt – saat loppuvuoden jäsenyyden ilmaiseksi. Uudet liittyvät jäsenet maksavat jäsenmaksun vasta ensi vuonna.

Huom. Mikäli liityt jäseneksi tämän ilmoittautumisen yhteydessä, jäsenyys tulee voimaan välittömästi ja voit osallistua tapahtumaan maksutta.  


Ilmoittautuminen

Ilmoittautua voit alla olevan linkin kautta. Täytettyäsi lomakkeen, saat automaattisesti sähköpostiisi lomakkeen sisältämät tiedot. Siitä tiedät, että lomake on tullut perille ja ilmoittautumisesi on vahvistettu.

Hyvinvointipäivään osallistuminen tapahtuu Zoom-videoyhteyden kautta. Lähetämme sinulle toisen sähköpostin lähempänä tapahtumaa, siinä saat liittymislinkin ja ohjeet Zoom-sovelluksen lataamiseen. Zoomia voit käyttää niin tietokoneella, puhelimella kuin tabletillakin.

Mukaan mahtuu 100 ensiksi ilmoittautunutta, joten jos et pääsekään osallistumaan, ilmoitathan siitä meille, jotta vapautamme paikan toiselle osallistujalle! [email protected]

Ilmoittautua voit torstaihin 12.11. klo 23.59 asti. 

ILMOITTAUDU:
https://q.surveypal.com/ilmo-hyvinvointipaiva-14.11.-virtuaalinen

Tervetuloa mukaan!