Haku auki: Minun elämäni -vertaistukiviikonloppu kauemmin leskenä olleille 23.-25.10.

Minun elämäni -viikonloppu järjestetään 23.-25.10.2020 Kylpylä-hotelli Rauhalahdessa, Kuopiossa

Viikon­loppu on suunnattu leskille, joilla on kulunut leskeytymisestä jo useampi vuosi. Viikonloppu tarjoaa mahdollisuuden tarkastella omaa elämää sekä tutustua itseen ja omiin tarpeisiin. Viiko­lopun aikana pohdimme muun muassa sitä, mikä omassa elämässä tuntuu toimivalta ja mitkä asiat vahvistavat hyvinvointia. Suuntaamme ajatuksia myös tuleviin tavoitteisiin sekä etsimme yhdessä keinoja elämän haasteisiin. 

Viikonloppu alkaa pe klo 17-18 majoittumisella ja ruokailulla ja loppuu su klo 14 mennessä. Viikonloppu on tarkoitettu leskille, joilla on kulunut leskeytymisestä jo useampi vuosi. Mukaan mahtuu 12 henkilöä. Viikonlopun ohjaa Hannele Arvekari (terapeutti, TtM), mukana viikonlopussa myös yhdistyksen työntekijä Miia Iivonen.

Viikonloppu perustuu Yvonne Dolanin kehittämään pieni askel -terapeuttiseen ryhmämalliin. Viikonlopun aikana tarkastellaan omaa elämää keskittyen tähän päivään ja tulevaisuuteen. Viikonlopussa pohditaan seuraavia teemoja: Mikä elämässä tuntuu hyvältä ja toimivalta ja mitkä asiat vahvistavat hyvinvointia. Ovatko jotkin omat ajatusmallit ja toimintatavat itselle haitallisia. Pohditaan omia tavoitteita tulevaisuudessa, etsitään keinoja elämän haasteisiin ja tutustutaan itseen ja omien tarpeiden huomioimista.

Hinta

Viikonlopun omavastuu on yhdistyksen jäsenille 100€/2hh, 130€ /1 hh majoittuessa. Ei-jäsenille + 15 € viikonloppu. Viikonlopun aikana on täyshoito. Matkakuluista jokainen vastaa itse.

Hae mukaan:

https://my.surveypal.com/2020-syksy-haku-minun-elamani-23.10.%E2%80%9325.10.-Rauhalahti-Kuopio