Tiedote Suomen nuoret lesket ry:n tapahtumien ja vertaisryhmien perumisesta

13.3.2020 päivitys / muutos aiempaan tiedotteeseen

Suomen nuoret lesket ry on päättänyt perua kaikki yhdistyksen tapahtumat ja vertaisryhmätapaamiset huhtikuun loppuun asti.

Päätöksellä haluamme olla mukana hillitsemässä koronaviruksen leviämistä ja ehkäisemässä mahdollisesta tartunnasta tai tautiepäilystä aiheutuvia haittoja yhdistyksen toiminnassa mukana oleville, vapaaehtoisille ja työntekijöille. Päätöksen taustalla ovat viranomaisten ohjeistukset ja suositukset, joilla halutaan suojella erityisesti riskiryhmässä olevia.

Tapahtumissa, joihin on ollut ilmoittautuminen, peruuntumisesta ilmoitetaan osallistujille myös sähköpostitse. Maksetut omavastuuosuudet palautetaan.

Vertaisryhmien ohjaajat ilmoittavat ryhmätapaamisen peruuttamisesta mahdollisuuksien mukaan ryhmäläisille.

Suosittelemme osallistumaan yhdistyksen vertaistukeen verkossa: www.leskienkesken.fi

Yhdistyksen kautta voi saada myös puhelintukihenkilön, kysy lisätietoa: [email protected]

Ystävällisin terveisin,

Suomen nuoret lesket ry:n toimiston väki ja hallitus

12.3.2020 tiedote

Suomen nuoret lesket ry:n tiedote koronavirukseen ja yhdistyksen toimintaan liittyen

Koronatilanteessa tapahtuu myös Suomessa muutoksia nopeasti. Suomen nuoret lesket ry seuraa viranomaisten ohjeita ja noudattaa niitä toiminnassaan. Päivitämme ohjeistusta tapahtumiemme ja vertaisryhmätoimintamme osalta tilanteen edetessä.

Ohjeistus Suomen nuoret lesket ry:n tapahtumiin ja vertaisryhmätoimintaan osallistuville 12.3.2020:

  • Mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet palannut ulkomaan matkoilta lähiviikkoina, ethän osallistu tapahtumaan tai vertaistukiryhmään.
  • Vältämme kättelyä ja halaamista tapaamisissa.
  • Jos yhdistyksen tapahtuma perutaan, siitä ilmoitetaan sähköpostitse tapahtumaan ilmoittautuneille. Maksetut omavastuuosuudet palautetaan. Omavastuuosuus palautetaan myös, jos haluat itse peruuttaa osallistumisesi tapahtumaan.
  • Vertaistukiryhmien ohjaajat voivat päättää ryhmien tapaamisten peruuttamisesta, vaikka suositukset eivät sitä edellyttäisi. Vastuuhenkilöt ilmoittavat tapaamisen peruuttamisesta ryhmälle ja yhdistyksen työntekijöille, jotka välittävät tietoa eteenpäin.
  • Tarvittaessa, mikäli tilanne niin vaatii, yhdistyksen tapahtumat ja vertaisryhmätapaamiset voidaan perua kokonaan toistaiseksi. Ilmoitamme tällaisesta päätöksestä välittömästi yhdistyksen verkkosivuilla, Facebookissa ja sähköpostitse tapahtumaan ilmoittautuneille.  
  • Suomen nuoret lesket ry:llä on vertaistukea myös verkossa: www.leskienkesken.fi
  • Vertaisryhmien ohjaajat ilmoittavat tapaamisen peruuttamisesta mahdollisuuksien mukaan ryhmäläisille ja yhdistyksen toimistolle [email protected] tai vertaistoiminnan koordinaattori Miia Iivoselle puh: 044 056 5542

Ystävällisin terveisin,

Suomen nuoret lesket ry:n toimiston väki