Läheisen kuolema ja suru töissä -verkkokurssi avuksi työpaikoille

Läheisen kuoleman kokenut tarvitsee tukea, empatiaa ja joustoa – myös työpaikallaan. Vuosittain kymmenet tuhannet suomalaiset menettävät läheisensä ennenaikaisesti. Työnantajille, esihenkilöille ja muille työyhteisön hyvinvoinnista vastaaville suunnattu verkkokurssi antaa toimintamalleja ja työkaluja tilanteisiin, joissa työntekijän läheinen kuolee.

Asiantuntijayritys Fambition on kehittänyt yhteistyössä Surevan kohtaaminen -hankkeen kanssa verkkokurssin avuksi surevien kohtaamiseen. Kurssi on tarkoitettu jokaiselle työhyvinvoinnista kiinnostuneelle työnantajalle ja siitä työpaikalla vastaavalle henkilölle. Kurssi sopii erityisesti esihenkilöille ja HR:n edustajille.

Verkkokurssi perustuu asiantuntijatietoon sekä läheisen kuoleman kokeneiden ihmisten kokemuksiin. Jokaisesta ostetusta kurssista 30 euroa menee meidän Surujärjestöjen yhteisen Surevan kohtaaminen -toiminnan toteuttamiseen.

Lisätietoja:
https://www.sttinfo.fi/tiedote/laheisen-kuolema-ja-suru-toissa–verkkokurssi-avuksi-tyopaikoille?publisherId=64089947&releaseId=69876642