Haku auki: Sinustako kokemusasiantuntija?

Haluaisitko sinä ryhtyä vapaaehtoiseksi kokemusasiantuntijaksi? Oletko kiinnostunut tekemään yhteistyötä surevia työssään kohtaavien ammattilaisten kanssa? Surevan kohtaaminen -hankkeen kokemusasiantuntijakoulutus surujärjestöjen jäsenille järjestetään maaliskuussa.

Surevan kohtaaminen -hankkeen koulutetuilla kokemusasiantuntijoilla on omakohtainen kokemus läheisen menettämisestä. Kokemusasiantuntijat vierailevat esimerkiksi sairaaloissa, neuvoloissa, poliisi- ja pelastuslaitoksilla sekä seurakunnissa tai eri alojen oppilaitoksissa. Vierailulla he kertovat omista kokemuksistaan ja jakavat myös yleistä tietoa surevan kohtaamiseen liittyvistä asioista.

Seuraavan koulutuksen ajankohta ja paikka

Koulutus toteutetaan osittaisena verkkokurssina maaliskuussa 2020. Verkkokoulutusalustana on Moodle. Koulutuksen lähipäivät pidetään Varalan urheiluopistolla Tampereella 21.-22.3.2020. Koulutuspaikassa on täysihoito ja majoitus kahden hengen huoneessa.

Haethan koulutukseen 15.2.2020 mennessä.

Lisää tietoa koulutuksesta ja hakulomakkeen löydät:
https://surevankohtaaminen-lv.creamailer.fi/survey/6ixgmzwehdxbb

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *