Haku auki: Hyvinvointipäivä 14.3. Helsinki

Leskien hyvinvointipäivä järjestetään 14.3.2020 Helsingissä, Hotel Arthurissa (Vuorikatu 19, 00100 Helsinki). Päivän aikana perehdymme pukeutumisen ja värien saloihin, selvitämme omia yksilöllisiä voimavarojamme sekä nautimme hyvästä ruuasta ja vertaisten seurasta.

Ohjelma:

11.00-12.45 Värit ja pukeutuminen – Maarit Orell
12.45-13.45 lounas
13.45-15.30 Löydä omat voimavarasi! – Petteri Salonen
15.30-16.30 päätöskahvit

Väreillä on vahva vaikutus mielen hyvinvointiin, niiden avulla pystyt vaikuttamaan jopa olotilaasi. Värit voivat rauhoittaa, rohkaista ja piristää. Mitkä värit kutsuvat nyt? Mitkä värit sopivat sinulle pukeutumisessa? Entäpä millaiset vaatteet sopivat parhaiten vartalotyypillesi? Näiden teemojen pariin meidät johdattelee tekstiili- ja muotialan opettaja & pukeutumisen kouluttaja Maarit Orell.

Iltapäivän työskentelyn tavoitteena on selvittää omat yksilölliset ja piilevät voimavarat. Menetelmä toteutetaan parihaastatteluna. Kaikille osallistujille taataan hymy huulille ja syvempi itsetuntemus. – Petteri Salonen, ratkaisukeskeinen terapeutti, työnohjaaja, uusperheneuvoja.

Omavastuuosuus päivästä on 20€ ja tiedot sen maksamista varten saat ilmoittautumisen yhteydessä. Huom! vasta omavastuuosuuden maksaminen vahvistaa paikkasi tapahtumassa!

Paikkoja on rajallinen määrä, suljemme ilmoittautumisen, kun osallistujamäärä tulee täyteen/ viimeistään su 8.3.2020.

Ilmoittaudu mukaan!
https://my.surveypal.com/2020-ilmo-hyvinvointipaiva-14.3.-HKI-hotelli-arthur

Lisätiedot ja kyselyt: [email protected]