Leskien vertaistukiviikonloppu 1.-3.2.2019 Kaisankoti, Espoo

Suomen nuoret lesket ry järjestää Leskien vertaistukiviikonlopun Hyvinvointikartano Kaisankodissa, Espoossa 1.-3.2.2019.

Viikonloppuun voivat hakea työikäisenä leskeytyneet. Viikonlopun tavoitteena on tarjota vertaistukea ja etsiä yhdessä voimavaroja arkeen. Viikonloppu on suunnattu niille, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet Suomen nuoret lesket ry:n vertaistukiviikonloppuihin. Viikonloppuun osallistuttaessa leskeytymisestä tulee olla kulunut vähintään noin puoli vuotta. Viikonlopun ohjaajina toimivat yhdistyksen työntekijät Sirpa ja Miia.

Viikonloppu alkaa perjantaina päivällisellä klo 17 ja päättyy sunnuntaina lounaaseen noin klo 12. Viikonloppuun osallistuminen edellyttää kokoaikaista läsnäoloa.

Viikonlopun omavastuuosuus on Suomen nuoret lesket ry:n jäseniltä 95 €/2 hh ja 120 € / 1hh (ei-jäseniltä + 15 €). Viikonlopun aikana on täyshoito. Matkakulut jokainen kustantaa itse.

Hakulomake löytyy https://my.surveypal.com/2019_HAKU_Leskienviikonloppu-Kaisankoti ja sen tulee olla perillä viimeistään 2.1.2019. Tiedot valinnoista lähetetään hakijoille hakuajan päätyttyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.