Kysely: Puolison kuoleman vaikutus työkykyyn ja työhön saatu tuki

Olemme kolmannen vuoden sosionomi- ja toimintaterapiaopiskelijat Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Teemme yhteistyössä Suomen nuoret lesket ry:n kanssa opinnäytetyötä, jossa tutkimme puolison kuoleman yhteyttä lesken toimintakykyyn työssä ja työpaikalta saatua tukea.Tutkimus toteutetaan kyselyaineiston pohjalta.

Kyselyyn voivat vastata kaikki, jotka olivat puolison kuollessa työelämässä mukana ja joiden leskeytymisestä on kulunut enintään kymmenen vuotta. Vastausaika on kaksi viikkoa, eli vastaattehan viimeistään 4.12.2017. Lisätietoa kyselylomakkeesta:

https://my.surveypal.com/Kysely-puolison-kuoleman-vaikutuksesta-ty%C3%B6kykyyn

Kiitos etukäteen kaikille vastanneille,

Nuppu-Leena Seppä ja Reetta Suonpää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.