Nuorten ja nuorten aikuisten vertaisviikonloppu

KÄPY-Lapsikuolemaperheet ry järjestää marraskuussa 3-5.11.2017 vertaisviikonlopun 16-22-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, jotka ovat menettäneet sisaruksen. Mahdollisia ylijääviä paikkoja voidaan tarjota oman vanhempansa menettäneille nuorille. Menetyksen ajankohdalla ei ole väliä, siitä voi olla kulunut pitkäkin aika.

Viikonlopun aikana mahdollistuu kuoleman ja surun herättämien tunteiden ja ajatusten käsittely osittain toiminnallisin menetelmin. Viikonloppu sisältää täysihoidon kahden hengen huoneissa ja tutustumisen jousiammuntaan lauantai-iltana. Matkat jokainen kustantaa itse. Viikonloppuun otetaan maks 10 osallistujaa, ja sen vetävät koulutetut ohjaajat Kati Kärkkäinen ja Kirsi Kuusjärvi. Ohjaajat ovat paikalla koko viikonlopun ajan, mutta nuorilta edellytetään kykyä toimia itsenäisesti. Hakuajan päätyttyä saat yhteydenoton ja tiedon, oletko päässyt mukaan viikonloppuun ja kirjeen, jossa kerrotaan tarkemmin viikonlopun ohjelmasta. Ryhmä on uskonnollisesti ja aatteellisesti sitoutumaton.

PAIKKA: Varalan Urheiluopisto, Varalankatu 36, 33240 Tampere.

HAE PIKAISESTI (VIIKOLLA 40) VAPAANA OLEVIA PAIKKOJA!

https://my.surveypal.com/nuortenvkonloppu11_2017

Lisätietoja: Sanna Rantanen, p.045-652 4395, [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.