”Surusta tie eteenpäin”–nuorten leskien perhekurssi 20.– 22.10.2017

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys r.y. järjestää STEA:n taloudellisella tuella viikonloppukurssin syöpäkuoleman kokeneille leskille ja heidän alaikäisille lapsille 20.– 22.10.2017 Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa, Turussa.

Ohjelma sisältää keskusteluja asiantuntijoiden johdolla, rentoutusta ja muuta mieltä virkistävää ohjelmaa. Lapsilla on omaa ohjattua toimintaa ja mahdollisuus käsitellä leikin kautta vanhemman menetystä ja surua ikä- ja kehitystaso huomioiden.

Kurssi on osallistujille maksuton!
Tulostettava hakulomake:
Hakemuslomake_surukurssi_laheiset

Hakemukset lähetetään postitse osoitteeseen:

Meri-Karinan hyvinvointikeskus/kurssitoiminta

Seiskarinkatu 35, 20900 Turku

Lisätietoa:

Meri-Karinan kurssitoiminta

puh. 02 – 265 7610

[email protected]

www.lssy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *