Lasten edunvalvojia etsitään osallistujiksi kehittämistyöryhmiin

Maistraattien ohjaus- ja kehittämisyksikkö etsii alaikäisten lastensa edunvalvojina toimivia tai toimineita vanhempia yhteistyöhön hankkeessa, jonka tarkoituksena on maistraattien toiminnan asiakaslähtöinen kehittäminen alaikäisen edunvalvonnan palveluiden osalta. Työn lopputuloksena syntyy kuvaus palveluiden asiakas- ja sidosryhmien kokemuksista ja tarpeista, toimintamallin kuvaus alaikäisten edunvalvonnan palveluiden osalta sekä tavoitetilan palvelupolkujen ja palvelusuunnitelman määrittely.

Hanke tulee järjestämään työpajat sekä Helsingissä että Jyväskylässä. Työpajoihin kutsutaan yhteistyöhön ilmoittautuneita henkilöitä, joilla toivotaan olevan kokemusta alaikäisen edunvalvonta-asioiden hoitamisesta maistraatin kanssa. Työpajojen ajankohta vahvistuu myöhemmin.

Ilmoittele kiinnostuksestasi sähköpostitse: [email protected]

Kerro viestissä seuraavat tiedot: yhteystietosi, lasten iät, kauanko olet toiminut lastesi edunvalvojana sekä toive kumman paikkakunnan työryhmään olisit kiinnostunut osallistumaan. Työryhmistä kiinnostuneisiin otetaan yhteyttä myöhemmin lisäinformaation merkeissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *