Haastateltavaa etsitään (Kokemuksia työhön paluusta puolison kuoleman jälkeen)

Hei,

Opiskelen Tampereen yliopistossa työn ja hyvinvoinnin maisteriksi ja teen gradun aiheesta työhön paluu traumaattisen surun jälkeen. Olen yli nelikymppinen kolmen lapsen äiti, kaksi lapsistani on kuollut. Haluan vaihtaa työtehtäviäni ja sen vuoksi heittäydyin pariksi vuodeksi aikuisopiskelijaksi.

Haluaisin kuulla sinun tarinasi paluustasi työhön läheisesi kuoltua. Onko sinulla vähintään puolitoista vuotta läheisesi kuolemasta ja palasit takaisin samaan työhösi? Etsin kunkin surujärjestön kautta yhtä haastateltavaa. Hienoa olisi löytää haastateltavat Helsingin tai Tampereen alueelta. Haastattelut ovat luonnollisesti luottamuksellisia ja haastateltavia ei voi tunnistaa valmiista tekstistä. Paluusta työhön surun jälkeen ja työnteon jatkamisesta työyhteisössä puuttuu tietoa, huomasin sen itse aikanani ja nyt on mahdollisuus edistää asiaa. Tule mukaan auttamaan, kerrotaan yhdessä minkälaista töissä on läheisen kuoleman jälkeen.

Kerron mielelläni tarkemmin tutkimuksesta, itse haastatteluun kannattaa varata muutama tunti aikaa.

Ystävällisin terveisin,

Mariliinu Ahlström

[email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *