Haastateltavaa etsitään (Digitaalisen jäämistön selvittäminen)

Löytyisikö haastateltavaksi henkilöä, joka on joutunut selvittämään – tai on juuri selvittämässä tai aikomassa selvittää kuolleen läheisensä digitaalista jäämistöä?

Etsin haastateltavaa TV1:lle Kuningaskuluttajan inserttiin, jossa selvitetään, miten poistaa  edesmenneen sosiaalisen median profiili tai käyttäjätili erilaisista sosiaalisen median palveluista (kuten Facebook, Instagram, Twitter, Spotify, Google, LinkedIn…).
Miten olet edennyt / aiot edetä läheisesi digitaalisen jäämistön selvittämisessä? Olitteko varautuneet mitenkään toisen kuolemaan esim. kertomalla, mitä some-tilejä on olemassa ja jakamalla niiden salasanat? Kerro, millaisia haasteita digitaalisen jäämistön selvittämisessä on.
Toivoisin pikaisia vastauksia, sillä tv-kuvaus inserttiä varten on jo 23.-24.5. Ohjelma tulee ulos lokakuussa.
Tiina Lappalainen
Minut tavoittaa numerosta 040 689 7589 tai sähköpostitse [email protected].

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *