Vertaisviikonloppu kauemmin leskenä olleille 28.-29.11.2015 Jämsässä

Suomen nuoret lesket ry:n järjestää leskien ”Minun elämäni”-selviytymisestä eteenpäin vertaisviikonlopun Jämsässä Majatalo Morvassa 28.-29.11.15. Viikonloppu on tarkoitettu leskille, joilla on kulunut leskeytymisestä jo useampi vuosi. Mukaan mahtuu 12 henkilöä. Aloitamme lauantaina lounaalla klo 11.30 ja viikonloppu päättyy sunnuntaina klo 15.

Viikonlopun aikana tarkastellaan omaa elämää keskittyen tähän päivään ja tulevaisuuteen. Viikonlopussa pohditaan seuraavia teemoja: Mikä elämässä tuntuu hyvältä ja toimivalta ja mitkä asiat vahvistavat hyvinvointia. Ovatko jotkin omat ajatusmallit ja toimintatavat itselle haitallisia. Mitä menneisyydestä haluaa kantaa mukanaan ja mistä haluaisi luopua. Millaista olisi ”omannäköinen” elämä tulevaisuudessa ja miten sitä kohti voisi edetä.

Viikonlopun omavastuu on 60 € / 2hh ja 80 € / 1hh (ei jäsenille + 15 €) . Matkakulut jokainen kustantaa itse. Viikonlopun aikana on täyshoito. Viikonlopun ohjaavat Suomen nuoret lesket ry:n työntekijät Sari ja Miia.

Ilmoittautuminen 31.10 mennessä: https://my.surveypal.com/2015-Hakulomake-minun-el%C3%A4m%C3%A4ni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *