Miesleskien vertaistukiviikonloppu 13.-15.11.2015, Haku käynnissä!

Miesleskien vertaistukiviikonloppu pidetään 13.–15.11.15 Rokuan leirikeskuksessa.Vertaistukiviikonloppuun voivat hakea kaikki työikäiset mieslesket. Myös leskien lapset ja nuoret ovat tervetulleita mukaan. Viikonloppuun otetaan 12 leskiperhettä / miesleskeä. Viikonlopun aikana on täyshoito ja majoitus perhehuoneissa tai 2 hengen huoneissa. Viikonloppu alkaa perjantaina klo 16 ja päättyy sunnuntaina klo 13.

Viikonlopun aikana miesleskille on ohjattuja vertaisryhmiä, joiden aikana lapsille on järjestetty hoito / omaa toimintaa. Vertaisryhmissä käsitellään suruun ja leskeyteen liittyviä aiheita. Ryhmän ohjaajina toimivat Tapio Moilasheimo ja Pekka Nurmi. Viikonlopun omavastuuosuus on 80 € / aikuinen. Lapsilta omavastuuta ei peritä.

Vertaistukiviikon järjestävät yhteistyössä, Karjasillan seurakunta Oulusta, Suomen Mielenterveysseura, Suomen nuoret lesket ry ja Oulun Seudun Yhden Vanhemman Perheet ry. Karjasillan seurakunta vastaa viikonlopun järjestelyistä ja viikonlopun aikana toteutettavasta seurakunnan ohjelmasta, Suomen Mielenterveysseura ry vastaa vertaistuen ohjaamisesta ja Suomen nuoret lesket ry ja Oulun Seudun Yhden Vanhemman Perheet ry vastaa lapsille tarkoitetusta hoidosta ja ohjelmasta.

Haku viikonloppuun on auki 22.10.2015. Haku sähköisellä lomakkeella:https://my.surveypal.com/Miesleskien-vertaistukiviikonloppu-Rokua-2015

Esite:Mieslesket2015
Tieto valinnoista, tarkempi ohjelma ja tiedot omavastuun maksua varten lähetetään hakuajan päätyttyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *