Lasten sururyhmä alkamassa Turussa

Lounais-Suomen Mielenterveysseuran Feeniks-hanke järjestää syksyllä 2014 lasten sururyhmän. Sururyhmä kokoontuu kahdeksan kertaa tiistaisin 14.10. alkaen klo 17:30 -19:00 Turun kriisikeskuksen tiloissa osoitteessa Maariankatu 6 b 12, 20100 Turku. Sururyhmä pyritään muodostamaan n. 10 -13- vuotiaista lapsista. Ryhmän ohjaajina toimivat kaksi koulutettua sururyhmäohjaajaa.

Ryhmä on tarkoitettu Turun seudulla asuville lapsille, joiden lähiomainen on menehtynyt. Sururyhmässä menetystä käsitellään lapsille soveltuvin luovin ja toiminnallisin keinoin turvallisessa ilmapiirissä. Sururyhmä on suljettu ja sinne osallistuvien toivotaan sitoutuvan jokaiselle ryhmäkerralle.

Lisätietoa ja hakuohjeet (haku 30.9.mennessä) alla olevasta esitteestä:

Feeniks lasten sururyhmän esite syksy 2014

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *