Verkkovertaisryhmä leskille maalis-huhtikuussa 2024

Järjestämme maalis-huhtikuussa 2024 kuuden kerran pituisen verkkovertaisryhmän työikäisille leskille, joilla leskeytymisestä on aikaa korkeintaan kaksi vuotta. Ryhmä on suljettu eli osallistujat ovat joka kerralla samoja, ryhmän käynnistyttyä mukaan ei oteta uusia osallistujia. Verkkovertaisryhmään osallistuminen tapahtuu Zoom-videoyhteyden kautta. Ryhmään osallistuminen on maksutonta.

OSALLISTUMINEN

Ryhmä kokoontuu etänä Zoomissa. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen, rauhallisen tilan ja nettiyhteyden.

Kokoontumisajankohdat:

To 14.3. klo 18-19.30
To 21.3. klo 18-19.30
Ke 27.3. klo 18-19.30
To 4.4. klo 18-19.30
To 11.4. klo 18-19.30
To 18.4. klo 18-19.30

Ensimmäisella kerralla tulemme tutuiksi toisillemme ja valitsemme yhdessä teemat, joita tulevilla tapaamiskerroilla halutaan käsitellä. Aiemmista toteutuksissa olleita aiheita ovat olleet esimerkiksi leskeyden vaikutukset elämään, mikä auttaa jaksamaan, minkälaiset tunteet ovat tulleet tutuiksi, arkisten valintojen vaikutus elämään, mutta teemat muotoutuvat ryhmäläisten toiveiden mukaan.

Voit osallistua omalla tavallasi, puhua ja jakaa asioita sen verran kuin itse koet sopivaksi. Vertaistukiryhmässä puhutaan luottamuksella henkilökohtaisista asioista, joten ryhmässä on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Jokaisella kerralla on hyvin aikaa vapaalle keskustelulle. Ryhmää ohjaa yhdistyksen vapaaehtoisena toimiva vertainen Johanna yhdessä vertaistoiminnan koordinaattorin Aulin kanssa.

Osallistuminen on maksutonta, mutta sitova. Muistathan laittaa tapaamiset kalenteriisi muistiin, etenkin jos ilmoittaudut varhain. Kun ilmoittaudut mukaan, on toivottavaa, että osallistut kaikille kerroille, ja jos et pääse mukaan jollekin kerralle, ilmoitat siitä etukäteen.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Osallistujamäärä on rajattu, mukaan otetaan 8 osallistujaa. Kahdeksan ensimmäisenä ilmoittautunutta mahtuu ryhmään mukaan ja sen jälkeen ilmoittautuneet ovat varasijalla. 

Ilmoittautuminen päättyy torstaina 7.3.2024. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä välittömästi: [email protected]. Ilmoittamalla peruutuksesta annat tärkeän paikan toiselle sitä tarvitsevalle. 

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiviesti perjantaina perjantaina 8.3.

Ilmoittaudu mukaan:
https://q.surveypal.com/2024-kevat-ilmo-verkkovertaisryhma-maalis-huhtikuu/0