Verkkovertaisryhmä leskille loka-marraskuussa

Järjestämme loka-marraskuussa 2023 kuuden kerran pituisen verkkovertaisryhmän työikäisille leskille, joilla leskeytymisestä on aikaa korkeintaan kaksi vuotta. Ryhmä on suljettu eli osallistujat ovat joka kerralla samoja, ryhmän käynnistyttyä mukaan ei oteta uusia osallistujia. Verkkovertaisryhmään osallistuminen tapahtuu Zoom-videoyhteyden kautta. 

Osallistuminen

Ryhmä kokoontuu etänä Zoomissa. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen, rauhallisen tilan ja nettiyhteyden.

Kokoontumisajankohdat:

Ti 24.10 klo 18-19.30 Aloituskerta. Esittäytyminen ja teemojen valitseminen ryhmän muille kerroille.
To 2.11. klo 18-19.30 Tämän kerran teema päätetään aloituskerralla
Ke 8.11. klo 17.30-18.30 Leskien webinaari Mies leskenä ja isänä, kokemusasiantuntija Antti kertoo kokemuksiaan. klo 18.30-19 keskustelu webinaarin aiheesta
Ti 14.11. klo 18-19.30 Tämän kerran teema päätetään aloituskerralla
Ti 21.11. klo 18-19.30 Tämän kerran teema päätetään aloituskerralla
Ti 28.11. klo 18-19.30 Tämän kerran teema päätetään aloituskerralla

Voit osallistua omalla tavallasi, puhua ja jakaa asioita sen verran kuin itse koet sopivaksi. Vertaistukiryhmässä puhutaan luottamuksella henkilökohtaisista asioista, joten ryhmässä on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Jokaisella kerralla on hyvin aikaa vapaalle keskustelulle. Ryhmää ohjaa yhdistyksen vapaaehtoinen vertainen Niina yhdessä yhdistyksen vertaistoiminnan koordinaattori Aulin kanssa.

Osallistuminen on maksutonta, mutta sitova. Muistathan laittaa tapaamiset kalenteriisi muistiin, etenkin jos ilmoittaudut varhain. Kun ilmoittaudut mukaan, on toivottavaa, että osallistut kaikille kerroille, ja jos et pääse mukaan jollekin kerralle, ilmoitat siitä etukäteen.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Osallistujamäärä on rajattu, mukaan otetaan 8 osallistujaa. Kahdeksan ensimmäisenä ilmoittautunutta mahtuu ryhmään mukaan ja sen jälkeen ilmoittautuneet ovat varasijalla. 

Ilmoittautuminen päättyy torstaina 19.10.2023. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä välittömästi: [email protected]. Huomioithan, että osallistujamäärä on rajattu. Mukaan otetaan 8 osallistujaa. Ilmoittamalla peruutuksesta annat tärkeän paikan toiselle sitä tarvitsevalle. 

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiviesti perjantaina 20.10. Kahdeksan ensimmäisenä ilmoittautunutta mahtuu ryhmään mukaan ja sen jälkeen ilmoittautuneet ovat varasijalla.  

Ilmoittaudu mukaan:
https://q.surveypal.com/2023-syksy-ilmo-verkkovertaisryhma-loka-marraskuu