Vapaaehtoiskoulutus: Vertaistukijakoulutus 7.10.2023

Haluaisitko toimia vapaaehtoisena vertaistukijana Nuoret Lesket ry:n vertaisryhmässä tai muussa toiminnassa? Vai toimitko jo ohjaajana ja haluat jakaa osaamistasi, oppia uutta ja päivittää osaamistasi? Tervetuloa mukaan vertaistukijakoulutukseen! Koulutus järjestetään 7.10.2023, Helsingissä hotelli Arthurissa (Vuorikatu 19).

Koulutuksen sisältö

Koulutuspäivä käsittelee vapaaehtoisena vertaistukijana toimimista ja sisältää tietoa yhdistyksemme vapaaehtoistehtävistä. Käymme yhdessä läpi vapaaehtoisuuden ja vertaistuen perusajatuksia, vertaistukijana toimimista sekä Nuoret Lesket ry:n vapaaehtoistehtäviä ja käytänteitä. Koulutukseen osallistuminen ei velvoita vapaaehtoisena toimimiseen.

Kouluttajana toimii Anne Laimio (sosionomi AMK, työnohjaaja, kirjallisuusterapiaohjaaja). Mukana päivässä myös yhdistyksen vapaaehtoistoiminnankoordinaattori Emilia.  

Alustava aikataulu: 

10.30-11 aamupäiväkahvit
11-13 koulutus
13-14 lounastauko
14-16 koulutus

Yhdistys tarjoaa päivän aikana kahvituksen ja lounaat osallistujille.

Ennen koulutusta

Ennen koulutuspäivää saat sähköpostilla pienen pohdintatehtävän, jonka tarkoitus on herätellä ajatuksia ja valmistella sinua koulutusta varten. Tehtävä on vain sinulle, pohdintoja ei jaeta yhteisesti koulutuspäivän aikana. 

Koulutuspäivän jälkeen 

Koulutuksen jälkeen on mahdollista osallistua etänä järjestettäviin perehdytyksiin jotka on suunnattu tuleville vertaisryhmän ohjaajille, puhelinvertaisille sekä verkkovertaisryhmän ohjaajille. Näistä kuulet lisää koulutuspäivän aikana.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 20.9.2023 kello 16.

Ilmoittaudu mukaan:
https://q.surveypal.com/2023-syksy-ilmo-vertaistukijakoulutus-7.10.-Helsinki