Verkkovertaisryhmä leskille touko-kesäkuussa!

Järjestämme touko-kesäkuussa 2023 kuuden kerran pituisen verkkovertaisryhmän työikäisille leskille, joilla leskeytymisestä on aikaa korkeintaan kaksi vuotta. Ryhmä on suljettu eli osallistujat ovat joka kerralla samoja, ryhmän käynnistyttyä mukaan ei oteta uusia osallistujia. Verkkovertaisryhmään osallistuminen tapahtuu Zoom-videoyhteyden kautta. 

Kokoontumisajat

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 18-19.30 Zoomissa (poikkeus 6.6., jolloin kokoontuminen on tiistaina):

Ke 10.5. klo 18-19.30 
Ke 24.5. klo 18-19.30 
Ke 31.5. klo 18-19.30 
Ti  6.6. klo 18-19.30 
Viimeinen tapaamiskerta joko ke 14.6. tai sovitusti.

Voit osallistua omalla tavallasi, puhua ja jakaa asioita sen verran kuin itse koet sopivaksi. Vertaistukiryhmässä puhutaan luottamuksella henkilökohtaisista asioista, joten ryhmässä on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Jokaisella kerralla on hyvin aikaa vapaalle keskustelulle. Ryhmää ohjaa yhdistyksen vapaaehtoinen vertainen Pia yhdessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin Emilian kanssa.

Osallistuminen on maksutonta. Ryhmän kannalta on tärkeää, että jokainen osallistuja on mukana jokaisella kerralla, eli ilmoittautuminen on sitova.  Jos et pääse mukaan jollekin kerralle, ilmoitathan siitä etukäteen!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Osallistujamäärä on rajattu, mukaan otetaan 8 osallistujaa. Kahdeksan ensimmäisenä ilmoittautunutta mahtuu ryhmään mukaan ja sen jälkeen ilmoittautuneet ovat varasijalla. 

HUOM! Mikäli joudut perumaan osallistumisesi verkkoryhmään, ilmoita siitä [email protected]. Ilmoittamalla peruutuksesta annat tärkeän paikan toiselle sitä tarvitsevalle. Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 9.5. klo 12. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiviesti tiistaina 9.5.

Ilmoittaudu mukaan:
https://q.surveypal.com/2023-kevat-ilmo-verkkovertaisryhma-touko-kesakuu