Tapahtuma: Hyvinvointipäivä 18.3.2023, Helsinki

Mitä hyviä asioita elämässäsi on, millaisia voimavaroja voisit itsestäsi löytää? Tule mukaan Leskien hyvinvointipäivään, joka tarjoaa pienen hengähdyshetken arjen keskelle vertaisten parissa. Hyvinvointipäivä järjestetään lauantaina 18.3.2023, klo 11-15.30, Hotel Helkassa Helsingissä (Pohjoinen Rautatiekatu 23, 00100 Helsinki)

KENELLE?

Hyvinvointipäivään voivat osallistua kaikki työikäiset lesket. Hyvinvointipäivässä keskitytään nimensä mukaisesti mielen ja kehon hyvinvointiin. Hyvinvointipäivä sopiikin hyvin kaikille leskille, niin tuoreemmille leskille kuin myös pidempään leskenä olleille.

SISÄLTÖ

Elämäniloa ja onnen pilkahduksia – Pirjo Vahla

Mitä hyviä asioita leskeytymisestä huolimatta elämässä on edelleen olemassa, mitä voimavaroja voi olla uinumassa ja miten niitä voisi löytää. Pohditaan lesken seksuaalisuutta, miten voi edelleen saada elämästä onnen ja nautinnon hippusia ja mahdollisesti jopa kehittyä ja rohkaistua olemaan edelleen kokonainen ihminen, jolla on elämässä voimavaroja ja iloja. 

Luennoitsijasta
Keskustelua vetämässä on Pirjo Vahla (sosionomi YAMK, seksuaalineuvoja). Pirjo on itsekin leski ja lähestyminen päivän aiheeseen on vertaiskokemuksellinen. 

Ohjelma

11.00-12.30 luento  (kokoustila saarni)
12.30-13.30 lounas
13.30-15.00 luento jatkuu ( kokoustila saarni)
15.00-15.30 päätöskahvit

Päivän ohjelman jälkeen iltaa on halutessaan mahdollista jatkaa vapaamuotoisesti yhdessä vertaisten kanssa yhteisessä jatkopaikassa.

HINTA

Tapahtuman omavastuu on

Nuoret Lesket ry:n jäsenet: 20€
Ei -jäsenet: 30€

Hinta sisältää päivän ohjelman, lounaan ja päätöskahvit.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Paikkoja on rajallinen määrä, suljemme ilmoittautumisen, kun osallistujamäärä tulee täyteen/ viimeistään perjantaina 3.3.2023.

Ilmoittaudu mukaan:
https://q.surveypal.com/2023-kevat-ilmo-hyvinvointipaiva-HKI-18.3.23—kopio