Minun elämäni -verkkovertaisviikonloppu 10.-12.3.2023

Minun elämäni -vertaisviikonloppu järjestetään verkkototeutuksena 10.3.-12.3.2023. Viikonloppu on tarkoitettu leskille, joilla on kulunut leskeytymisestä vähintään kaksi vuotta. Ohjaajana toimii Liisa Salmenperä (psykoterapeutti, TtT ), mukana viikonlopussa on myös yhdistyksen työntekijä.

Kenelle?

Viikon­loppu on suunnattu leskille, joilla on kulunut leskeytymisestä vähintään kaksi vuotta.

Sisältö

Viikonlopun aikana tarkastellaan omaa elämää keskittyen tähän päivään ja tulevaisuuteen. Viikonlopussa pohditaan seuraavia teemoja: Mikä elämässä tuntuu hyvältä ja toimivalta ja mitkä asiat vahvistavat hyvinvointia. Kartoitetaan ajatus-ja toimintamallien rakennetta ja toimivuutta elämässä juuri nyt sekä pohditaan omia tavoitteita tulevaisuudessa. Lisäksi etsitään keinoja elämän haasteisiin ja tutustutaan itseen sekä omien tarpeiden huomioimiseen.

Viikonlopun ohjelma sijoittuu kolmelle päivälle:
pe 10.3. klo 17-18.30
la 11.3. klo 10-14
su 12.3. klo 10-13.

Verkkotyöskentely sisältää luento-osuuksia ja ryhmäkeskusteluja. Ryhmään osallistuminen tapahtuu Zoom-videoyhteyden kautta. Osallistumista varten sinulla on hyvä olla toimiva nettiyhteys sekä laite, jossa on kamera videoyhteyttä varten. Ryhmän aikana pidetään kamera auki, jotta yhteydenpito ryhmäläisten kesken mahdollistuu. Voit osallistua ryhmään tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.

Hinta

Viikonlopun omavastuu:

Jäsenille 20€
Ei-jäsenille 40€

Hakuaika päättyy 19.2.2023. Mukaan kurssille mahtuu 8 osallistujaa.

Hae mukaan:
https://q.surveypal.com/2023-kevat-haku-Minun-elamani-10.-12.3.-verkkoryhma