Vertaistukea nuorille: Mulla on ikävä -verkkovertaisryhmä 15-21-vuotiaille läheisen menettäneille

Verkkovertaisryhmä 15-21-vuotiaille, joilta on kuollut läheinen
HUOM Ryhmä on täynnä

Oletko menettänyt jonkun sinulle tärkeän ihmisen? Tule mukaan Mulla on ikävä -verkkovertaisryhmään <3 Aiheena verkkovertaisryhmässä on läheisen menetys ja sen vaikutus omaan elämään. Ryhmän alussa tutustutaan toinen toisiimme ja luodaan turvallinen tila. Jokainen saa kertoa omasta tarinasta sen, minkä haluaa ja pystyy. Etsimme myös selviytymiskeinoja erilaisiin elämän hetkiin ja sosiaalisiin tilanteisiin, joissa suru on läsnä. Kartoitamme, kuinka löytää voimaa ja jaksamista omaan arkeen. Ryhmä on suunnattu n. 15-21-vuotiaille. Osallistua voivat kaikki läheisen menettäneet. Ryhmän ohjaajana toimii sosiaalipsykologi Kati Kärkkäinen.

Verkkotapaamiset maanantaisin:
9.1.2023 klo 16.30-18.30
16.1.2023 klo 16.30-18.30
23.1.2023 klo 16.30-18.30

Verkkotapaamisten lisäksi kokemuksia jaetaan kirjoittamalla Discordissa, suljetussa ryhmässä. Discord-ryhmä avataan viikkoa ennen ensimmäistä Webex-tapaamista eli 2.1.2023 ja suljetaan viikko viimeisen etätapaamisen jälkeen eli 30.1.2023.

Haethan mahdollisimman pian, jotta varmasti mahdut mukaan! Ohjaaja on sinuun yhteydessä ennen ryhmän alkamista. Ryhmään osallistuminen on maksutonta! Haku päättyy 4.1.2023 klo 15.00

Saat sähköpostiisi tämän hakulomakkeen sisällön vahvistukseksi siitä, että hakemuksesi on tullut perille. Jos joudut perumaan osallistumisesi, ilmoitathan siitä sähköpostilla osoitteeseen: [email protected].

Ryhmän järjestäjänä toimii Nuoret Lesket ry ja ryhmään ovat tervetulleita nuoret, jotka ovat kokeneet läheisen menetyksen (Ei ole väliä, onko menettänyt esim. sisaruksen, vanhemman, ystävän, isovanhemman). Ryhmä toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään neljä.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu ryhmään:
https://q.surveypal.com/2023-tammikuu-ilmo-Mulla-on-ikava