Tapahtuma: Winkkuvoimaa -tapaaminen 21.5.2022, Turku

Winkkuvoimaa – nuorten leskien tapaaminen järjestetään lauantaina 21.5.2022 Turussa, Scandic hotel Juliassa. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin yhdistyksen jäsenet kuin muutkin työikäiset lesket. Luvassa mielenkiintoista ohjelmaa, hyvää ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa vertaisten parissa. Tapaamisen yhteydessä pidetään myös yhdistyksen vuotuinen jäsenkokous. Kokouskutsu ja esityslista julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

Ohjelma

11.45 Tervetuloa
12.00–13.30 Sano suruasi rakkaudeksi, Hanna Ekola
13.30–14.45 Lounas
14.45-15.30 Jäsenkokous
15.30-16.00 Kahvi
16.00–17.30 Leski ja seksuaalisuus, Pirjo Vahla
17.30-19.00 Tauko ohjelmassa
19.00- Yhteinen Illallinen

Virallisen ohjelman jälkeen on mahdollisuus jatkaa yhdessä iltaa vapaamuotoisesti. Tietoa mahdollisesta jatkopaikasta saat sähköpostitse lähempänä tapahtumaa.

Sano suruasi rakkaudeksi – Hanna Ekola

Hanna Ekola tunnetaan läheisen menettämiseen liittyvää surua ja selviytymistä sanoittavista kirjoistaan ja lauluistaan. Lohdun ja toivon lauluja sisältävien konserttiensa ohella hän kiertää valtakunnallisesti kouluttamassa ja luennoimassa suruun liittyvistä aiheista. Hänen surukirjansa ja luentonsa pohjautuvat omakohtaisiin kokemuksiin viiden lähi-ihmisen kuolemasta. Hanna Ekola jäi leskeksi 47-vuotiaana, kymmenvuotiaan pojan äitinä vuonna 2008. Nykyisin hän pitää myös vertaiskursseja puolisonsa menettäneille. Hannan luento käsittelee mm. puolison kuolemaan liittyvän surun monimuotoisuutta sekä sitä, mitkä asiat kannattelevat ja tuovat toivoa surun keskellä.

Leski ja seksuaalisuus- Pirjo Vahla

Leskeytyminen on iso kriisi ihmiselle, se muuttaa perustavanlaatuisesti ihmisen minäkäsitystä. Yksi suuri muutos on parisuhteen menetyksen myötä myös seksuaalisuus. Tähän liittyy myös monta tabua, ennakkoluuloa ja odotusta leskeä kohtaan. Seksuaalisuus on kuitenkin yksi osa ihmisyyttä, jopa erittäin merkittävä osa. Seksuaalisuuden toteuttaminen ja oman itsensä löytäminen uudelleen on osa prosessia, mikä leskeymisen kautta tulee läpikäytäväksi. Luennoitsija Pirjo Vahla on sosionomi YAMK, seksuaalineuvoja ja itsekin leski.

Hinta

Tapahtuman omavastuuhinta on:
30€ Nuoret Lesket ry:n jäsenille
40€ ei-jäsenille

Hinta sisältää ohjelman, lounaan, kahvitarjoilun ja illallisen. Saat maksutiedot ja ohjelman automaattisesti sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. HUOM! Vasta osallistumismaksun maksaminen vahvistaa paikan tapahtumassa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Paikkoja on rajallinen määrä, suljemme ilmoittautumisen, kun osallistujamäärä tulee täyteen/ viimeistään 1.5.2022

Ilmoittaudu mukaan:
https://q.surveypal.com/2022-kevat-ilmo-winkkuwoimaa-Turku-21.5%2E

Majoittuminen

Jokainen varaa ja maksaa majoituksensa itse. Scandic hotel Julia on valitettavasti täynnä, mutta majoitusta voi kysellä muista hotelleista. Alla muutamia kävelymatkan päässä sijaitsevia hotelleja:

Centro Hotel
https://centrohotel.com/

Scandic Atrium
https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/turku/scandic-atrium

Omena hotels, Kauppiaskatu
https://www.omenahotels.com/fi/palvelut/turku-kauppiaskatu/