Verkkovertaistukea vaihtuvin teemoin!

Miehen sormet näpyttävät läppärin näppäimistöä pöydällä, jossa viherkasvi.

Tarjoamme vertaistukea työikäisille leskille säännöllisesti myös verkossa. Ryhmässä pääset jakamaan ajatuksia saman kokeneiden kanssa. Voit osallistua omalla tavallasi, puhua ja jakaa asioita sen verran kuin itse koet sopivaksi. Vertaistukiryhmässä puhutaan luottamuksella henkilökohtaisista asioista. Ryhmässä on vaitiolovelvollisuus.

Jokaisessa ryhmässä on teema, sekä pieni alustus ohjaajalta. Lisäksi varataan hyvin aikaa vapaalle keskustelulle. Päätämme jokaisen vertaisryhmän yhteiseen rentoutushetkeen, se voi olla esimerkiksi mielikuva- tai hengitysharjoitus. Ryhmää ohjaa yhdistyksen työntekijä Johanna Niskanen. 

Ryhmään voit osallistua asuinpaikasta riippumatta ja osallistuminen on maksutonta. Ryhmä toteutetaan Zoom meeting -sovelluksen avulla. Voit osallistua ryhmään tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.  Ilmoittautuminen viimeistään tapaamispäivänä ennen kello 17.00.

TULEVAT KERRAT

Torstai 4.3.2021, klo 18-19.30
Lesken uusi parisuhde

Oletko pohtinut uuden parisuhteen mahdollisuutta? Onko vastaasi tullut ongelmia uuteen parisuhteeseen liittyen? Keskustelemme lesken uusista suhteista ja siitä, mitä kaikkea niihin voi liittyä.

Torstai 11.3.2021, klo 18-19.30
Unien merkitys

Oletko nähnyt unta rakkaastasi? Millainen tunnelma unessa oli? Mitä ajattelet unen sinulle kertovan? Unen näkeminen voi olla osa surua ja tärkeä kokemus. Tähän ryhmään voit tulla myös kuuntelemaan muiden kokemuksia, vaikka et itse olisi nähnyt tällaista unta.

Torstai 18.3.2021, klo 18-19.30
Jaksaminen ja voimavarat

Miten jaksat tällä hetkellä? Mitkä asiat tuovat energiaa ja voimaa arkeesi? Tutkimme yhdessä Hyvinvoivan mielen karttaa (Mieli ry:n materiaali).

Torstai 25.3.2021, klo 18-19.30
Kokonaisvaltainen suru

Kuinka sinun elämäsi on muuttunut leskeytymisen myötä? Oletko saanut tukea? Tänä torstaina keskustelemme surusta ja elämäntilanteen tuomasta kokonaiskuormituksesta

Torstai 1.4.2021, (kiirastorstai) klo 18-19.30
Musiikin terapeuttinen vaikutus

Onko musiikki koskettanut sinua kaipauksen hetkellä? Lähestymme surua ja menetystä musiikin avulla. Voit jakaa ryhmälle sinua koskettaneen kappaleen. Se voi olla myös voimakappaleesi. (Jos haluat jakaa ryhmälle kappaleen, toimi näin: etsi youtube-linkki kappaleeseen. Lähetä linkki ryhmän ohjaajan sähköpostiin yhtä päivää ennen tapaamista. [email protected])

Torstai 8.4.2021, klo 18-19.30
Kiitollisuus

Mitkä asiat ovat hyvin? Mitä arvokasta sinulla on elämässäsi juuri nyt? Käsittelemme kiitollisuutta Hidasta elämää -harjoituskorttien avulla ja teemme kirjallisia harjoituksia. Varaa lähellesi muistiinpanovälineitä omia huomioitasi varten.

Torstai 15.4.2021, 18-19.30
Avoin

Ryhmän teema on vielä avoin, se tarkentuu myöhemmin. Voit ehdottaa teemaa ryhmälle. Ryhmään voi halutessaan jo ilmoittautua!

Torstai 22.4.2021,18-19.30
Avoin

Ryhmän teema on vielä avoin, se tarkentuu myöhemmin. Voit ehdottaa teemaa ryhmälle. Ryhmään voi halutessaan jo ilmoittautua!

Torstai 29.4.2021, 18-19.30
Avoin

Ryhmän teema on vielä avoin, se tarkentuu myöhemmin. Voit ehdottaa teemaa ryhmälle. Ryhmään voi halutessaan jo ilmoittautua!

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kaikille kerroille tapahtuu saman lomakkeen kautta. Voit ilmoittautua joko yhdelle kerralle, tai saman tien useammalle. Voit myös tehdä lisäilmoittautumisen myöhemmin toiselle kerralle samalla lomakkeella.

ILMOITTAUDU
https://q.surveypal.com/verkkovertaiset-maalis-huhti

Tule sinäkin mukaan! <3