Hyvinvointipäivän webinaari 20.3. – Rakas ystäväni Minä

Millaiset asiat vaikuttavat hyvinvointiin? Ovatko ne erilaisia elämän eri vaiheissa? Tulisiko elämässä suunnata kohti rutiineja vai kohti sellaisia asioita, jotka tuottavat mielihyvää? Kuinka suuri merkitys seksuaalisuudella on hyvinvointiin?

Tule kuulemaan aiheesta 20.3. järjestettävään maksuttomaan Hyvinvointipäivän webinaariin Rakas ystäväni Minä – Mistä kaikesta kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu?

Aika: 20.3.2021 klo 11-12.30 
Paikka: Nuoret Lesket Zoom

Tutustumme yhdessä erilaisiin tapoihin jäsentää sitä, mistä kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu. Onko joku osa-alue ehkä jäänyt huomaamatta tai huomioimatta? Henkilökohtaista hyvinvointia ei voi määrittää toisen puolesta, se pitää tunnistaa itse. Yhteisten keskustelujen kautta voi kuitenkin saada oivalluksia ja löytää asioita, joita ei ole aiemmin hoksannut. Ehkä tämän jälkeen haluat sitoutua itseesi ja tehdä hyvinvointilupauksen itsellesi.  

Aiheen äärelle meidät kuljettaa Hannele Arvekari, TtM, toimintaterapeutti, ratkaisukeskeinen terapeutti, erityistason seksuaaliterapeutti, työnohjaaja (koulutuksessa).

Osallistuminen

Webinaariin voivat osallistua kaikki kumppaninsa menettäneet. Osallistuminen tapahtuu Zoom-videoyhteyden kautta. Lähetämme sinulle toisen sähköpostin tapahtumapäivän aamuna yhdeksän aikaan. Siinä saat liittymislinkin ja ohjeet Zoom-sovelluksen lataamiseen. Huolehdithan, että sähköpostissasi on tapahtumapäivänä tilaa. Jos et heti löydä sähköpostia, kurkistathan myös roskapostilaatikkoon 🙂 Huom!  Paikkoja on rajallinen määrä, joten ilmoittaudu mukaan hyvissä ajoin!

Suljemme ilmoittautumisen, kun osallistujamäärä tulee täyteen/ viimeistään tapahtumapäivän aamuna 20.3.2021 klo 9.00. Webinaari on maksuton.   

Jos et pääsekään osallistumaan webinaariin, ilmoita siitä mahdollisimman pian meille, jotta vapautamme paikan toiselle osallistujalle! [email protected]

Ilmoittaudu webinaariin:
https://q.surveypal.com/hyvinvointipaiva-20.3.-verkko