Haku auki: Leskien vertaistukiviikonloppu 5.-7.2.2021

Ilmoittautuminen helmikuussa järjestettävään leskien vertaistukiviikonloppuun on nyt avautunut. Viikonloppu pidetään 5.-7.2.2021 Hotelli Tallukassa Vääksyssä.

KENELLE?
Viikonloppuun voivat hakea kaikki työikäisenä leskeytyneet. Viikonloppuun osallistuttaessa leskeytymisestä tulee olla kulunut vähintään puoli vuotta. Etusijalla valinnoissa ovat he, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet Nuoret Lesket ry:n vertaistukiviikonloppuihin.

SISÄLTÖ
Leskien vertais­tuki­viikonlopussa käsitellemme surua, leskeyden tuomia muutoksia ja haasteita, yksin jäämisen aiheuttamia tunteita sekä etsimme yhdessä keinoja, jotka auttavat arjessa eteenpäin.

”Etukäteen ajattelin, että viikonloppu olisi henkisesti paljon raskaampi. Yllätyksenä tulikin se, että vertaistuki ja osaavat ohjaajat tekivätkin prosessoinnista niin helppoa ja luontevaa.”

”Sisältö oli erittäin hyvä ja aiheet tähän elämänvaiheeseen sopivia. Sain paljon vastauksia ja tukea omille ajatuksille ja pohdinnoille.”

HINTA
Viikonlopun omavastuuosuus on Nuoret lesket ry jäseniltä 120€, ei -jäsenille hinta on 135€. Kaikki osallistujat majoittuvat yhden hengen huoneissa. Viikonlopun aikana on täyshoito. Matkakulut jokainen kustantaa itse.

AIKATAULU
Viikonloppu alkaa perjantaina päivällisellä klo 17 ja päättyy lounaaseen sunnuntaina noin klo 12. Viikonloppuun osallistuminen edellyttää kokoaikaista läsnäoloa. Viikonloppuun valituille lähetetään erikseen tarkempi ohjelma.

HAE MUKAAN:
https://q.surveypal.com/leskienviikonloppu-5.-7.2.-Vaaksy

Hakemuksen tulee olla perillä 31.12.2020. Saat sähköpostitse tiedon valinnasta viikolla tammikuun ensimmäisellä viikolla.