Webinaari perheenjäsenten tukemisesta 26.5.

Kohtaatko työssäsi tilanteita, joissa asiakastasi on kohdannut suuri suru? Tarvitsetko lisää tietoa läheisensä menettäneiden tukemisesta? Ilmoittaudu Surevan kohtaaminen -hankkeen webinaariin! Webinaari pidetään 26.5.2020 klo 14–15, ja se on jälkeenpäin katsottavissa verkkosivuillamme 23.9.2020 saakka.

Ammattilaisten on tärkeää ottaa huomioon eri perheenjäsenten tarpeet, monenlaiset elämäntilanteet sekä surun moninaisuus. Siksi webinaarin puhujina on kokemusasiantuntijoita erilaisista taustoista: vaimonsa kuoleman kokenut perheenisä Timo Suomen nuoret lesket ry:stä, isänsä itsemurhalle menettänyt Jenni Surunauha ry:stä sekä pienen esikoispoikansa kuoleman kohdannut Johanna KÄPY – Lapsikuolemaperheet ry:stä.

Panelistit vastaavat osallistujien kysymyksiin sekä kertovat siitä, millaista tukea he saivat tai olisivat kaivanneet ennen läheisen menetystä, pian sen jälkeen sekä pitkällä tähtäimellä. Osallistujat saavat tietoa siitä, miten erilaisia läheisensä menettäneitä voi tukea ja millaisten palvelujen piiriin heidät tulisi osata ohjata.

Ennen kokemusasiantuntijoiden paneelia Surevan kohtaaminen -hankkeen projektipäällikkö Anne Viitala pitää lyhyen alustuksen. Panelisteja haastattelee hankesuunittelija Taru Oulasvirta.

Ilmoittaudu mukaan:
https://surevankohtaaminen-lv.creamailer.fi/survey/answer/tt2q2lhckexof

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *