Haku auki: Minun elämäni

Minun elämäni -viikonloppu on tarkoitettu leskille, joilla on kulunut leskeytymisestä jo useampi vuosi. Viikonloppu toteutetaan Hartolassa 25.-27.10.2019. Viikonloppu alkaa pe klo 17-18 majoittumisella ja ruokailulla ja loppuu su klo 14 mennessä.  Mukaan mahtuu 12 henkilöä. Viikonlopun ohjaa Hannele Arvekari (terapeutti, TtM), mukana viikonloppussa myös yhdistyksen työntekijä Miia Iivonen.

Viikonlopun aikana tarkastellaan omaa elämää keskittyen tähän päivään ja tulevaisuuteen. Viikonlopussa pohditaan seuraavia teemoja: Mikä elämässä tuntuu hyvältä ja toimivalta ja mitkä asiat vahvistavat hyvinvointia. Ovatko jotkin omat ajatusmallit ja toimintatavat itselle haitallisia. Pohditaan omia tavoitteita tulevaisuudessa, etsitään keinoja elämän haasteisiin ja tutustutaan itseen ja omien tarpeiden huomioimiseen.

Viikonlopun omavastuu on yhdistyksen jäsenille 95 €/2hh, 120 € /1 hh majoittuessa. Ei-jäsenille + 15 € viikonloppu. Viikonlopun aikana on täyshoito. Matkakuluista jokainen vastaa itse. Viikonloppuun osallistuminen edellyttää kokoaikaista läsnäoloa.

Haku auki 15.9. asti. Hae tästä:
https://my.surveypal.com/HAKU_Minun-elamani-25.-27.10.-Hartola–Linna-hotelli