Haku auki: Haut syksyn leski- ja leskiperheviikonloppuihin avautuneet!

Leskien vertaistukiviikonloppu 30.8-1.9.2019, Pori

Vertaistukiviikonloppu leskille järjestetään 30.8.-1.9.2019 Porissa, hotelli Yyterissä (Sipintie 1, 28840 Pori)

Viikonloppuun voivat hakea työikäisenä leskeytyneet. Viikonloppu on suunnattu niille, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet Suomen nuoret lesket ry:n vertaistukiviikonloppuihin. Viikonloppuun osallistuttaessa leskeytymisestä tulee olla kulunut noin puoli vuotta.

Viikonlopun tavoitteena on tarjota vertaistukea ja etsiä yhdessä  voimavaroja arkeen. Viikonlopun omavastuuosuus on Suomen nuoret lesket ry jäseniltä 100€/2hh ja 140€1hh (ei-jäseniltä + 15€). Viikonlopun aikana on täyshoito. Matkakulut jokainen kustantaa itse.

Viikonloppu alkaa perjantaina päivällisellä klo 17.00 ja päättyy lounaaseen sunnuntaina noin klo 12.00. Viikonloppuun osallistuminen edellyttää kokoaikaista läsnäoloa. Hakuaika päättyy 2.8.2019

Hae nyt:
https://my.surveypal.com/HAKU-Leskienviikonloppu—Yyteri-19


Leskiperheiden vertaistukiviikonloppu 27.-29.9.2019, Vesanka

Järjestämme leskiperheiden vertaistukiviikonlopun 27.-29.9. Kiponniemen toimintakeskuksessa, Vesangassa (Kiponniementie 84, 41940 Vesanka). Vesanka sijaitsee noin 15km päässä Jyväskylästä.

Viikonlopun tavoitteena on tarjota leskiperheille vertaistukea ja etsiä yhdessä voimavaroja arkeen. Lapsilla on yhtäaikaa aikuisten ryhmän kanssa kokoontuvat omat ammatillisesti ohjatut ikätason mukaan jaetut ryhmät, joissa käsitellään vanhemman menetystä, voimavaroja ja selviytymiskeinoja toiminnallisin menetelmin. Vertaistukiviikonloppuun osallistuttaessa tulee vanhemmman kuolemasta olla kulunut noin puoli vuotta.

Hakemuksen tulee olla perillä 25.8. mennessä. Valinnoista ilmoitetaan sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Lisäksi viikonloppuun valituille ilmoitetaan tarkempi ohjelma, aikataulu ja ajo-ohjeet. Viikonloppuun valittuihin otetaan yhteyttä myös lasten asioihin liittyen erikseen.

Viikonlopun omavastuuosuus on 110 €, joka peritään vain aikuiselta. Lasten osallistumiskulut katetaan osittain Ragnar Ekbergin säätiöltä saadulla avustuksella. 

Matkakulut jokainen kustantaa itse. Viikonlopuun osallistuminen edellyttää kokoaikaista läsnäoloa.

Hae nyt:
https://my.surveypal.com/HAKU-Leskiperheiden-vertaistukiviikonloppu—Kiponniemi-19