Uudistettu verkkoyhteisö on nyt täällä!

Verkkoyhteisön uudistustyöt on nyt saatu päätökseen ja uusi Leskien kesken -verkkoyhteisö on avattu käyttäjille! Tavoitteena oli uudistaa verkkoyhteisön ulkoasua sekä tehdä siitä selkeämpi ja käyttäjäystävällisempi. Käykäähän katsomassa, kuinka onnistuimme!

Leskien kesken -verkkoyhteisö on työikäisenä leskeytyneiden kohtaamispaikka, jossa saa vertaistukea, lohtua ja tietoa. Olitpa sitten juuri leskeytynyt, pidempään leskenä ollut, sinulla on lapsia tai olet lapseton, yksinäinen, tietoa etsivä – yhdistävä asia on leskeys.

Aihealueisiin jaetuilla foorumeilla voit keskustella haluamistasi aiheista ja lukea myös muiden leskeytyneiden kirjoituksia. Kaikki keskustelut käydään anonyymisti nimimerkillä ja keskustelut näkyvät vain rekisteröityneille ja kirjautuneille käyttäjille. Käyttäjien hyväksyntä tapahtuu yhdistyksen toimesta. Aikaisemman version keskustelut ovat yhä tallella, joten näitä keskusteluja voi edelleen jatkaa, mutta voit myös aloitella aivan uusia aiheita!

Verkkoyhteisön foorumit on jaettu aihealueisiin

Jos olet rekisteröitynyt verkkoyhteisön vanhempaan versioon (ennen 26.2.2019), ovat siellä tekemäsi tunnukset edelleen käytettävissäsi. Kirjaudu sisään: https://leskienkesken.fi/kirjaudu/

Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, niin ei hätää, pääset tekemään ne täällä: https://leskienkesken.fi/rekisteroityminen/

Tule keskustelemaan leskien kesken!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *